Freja avtalar med Stadium om användning av mobilt ID-kort i 180 butiker
Hem E-HANDEL Freja eID Group AB avtalar med Stadium om användning av mobilt ID-kort i 180 butiker

Freja eID Group AB avtalar med Stadium om användning av mobilt ID-kort i 180 butiker

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) meddelar att sportbutikskedjan Stadium nu erbjuder sina kunder att legitimera sig med Frejas fysiska ID i mobilen för att få poäng i Stadiums kundklubb vid köp i butik.

Stadium är en av de största sportkedjorna i norra Europa med ca 180 fysiska butiker i Norden.

Kundklubben Stadium Member ger poäng på alla köp.

Freja är en digital plånbok som bland annat innehåller en statligt godkänd e-legitimation och fungerar för elektronisk identifiering till hundratals privata och offentliga e-tjänster. Freja fungerar också som fysisk ID-handling på över 7 000 ställen runt om i Sverige, bland annat när man hämtar recept på apotek eller paket hos ett ombud.

Johan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:

Freja avtalar med Stadium om användning av mobilt ID-kort i 180 butiker”Vi tror att digitaliseringen av den fysiska handeln bara är i början av en fantastisk utveckling. E-handelns enorma framgångar beror till stor del på att man har verktyg för att bygga en individuell relation med varje kund – medan köpen i den fysiska handeln fortfarande är anonyma i stor utsträckning. Genom att erbjuda ett smidigare verktyg – mobilen – för att engagera kunderna i en kundklubb kan Freja minska trösklarna att bygga samma individuella relation i den fysiska handeln som inom e-handeln.”

Relaterade Artiklar