Freja avtalar med Stadium om användning av mobilt ID-kort i 180 butiker
Hem E-HANDEL Freja eID Group AB avtalar med Stadium om användning av mobilt ID-kort i 180 butiker

Freja eID Group AB avtalar med Stadium om användning av mobilt ID-kort i 180 butiker

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) meddelar att sportbutikskedjan Stadium nu erbjuder sina kunder att legitimera sig med Frejas fysiska ID i mobilen för att få poäng i Stadiums kundklubb vid köp i butik.

Stadium är en av de största sportkedjorna i norra Europa med ca 180 fysiska butiker i Norden.

Kundklubben Stadium Member ger poäng på alla köp.

Freja är en digital plånbok som bland annat innehåller en statligt godkänd e-legitimation och fungerar för elektronisk identifiering till hundratals privata och offentliga e-tjänster. Freja fungerar också som fysisk ID-handling på över 7 000 ställen runt om i Sverige, bland annat när man hämtar recept på apotek eller paket hos ett ombud.

Johan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:

Freja avtalar med Stadium om användning av mobilt ID-kort i 180 butiker”Vi tror att digitaliseringen av den fysiska handeln bara är i början av en fantastisk utveckling. E-handelns enorma framgångar beror till stor del på att man har verktyg för att bygga en individuell relation med varje kund – medan köpen i den fysiska handeln fortfarande är anonyma i stor utsträckning. Genom att erbjuda ett smidigare verktyg – mobilen – för att engagera kunderna i en kundklubb kan Freja minska trösklarna att bygga samma individuella relation i den fysiska handeln som inom e-handeln.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>