Canon visar upp sin nya bläckstråleskrivare för företag för första gången i Norden på Dustin EXPO
Hem EVENT Canon visar upp sin nya bläckstråleskrivare för företag för första gången i Norden på Dustin EXPO

Canon visar upp sin nya bläckstråleskrivare för företag för första gången i Norden på Dustin EXPO

Publicerat av: Redaktionen

Canon ställer ut på Dustin EXPO i Stockholm 21-23 mars och under dessa dagar kommer företagets nya bläckstråleskrivare WG7550 att visas upp för första gången i Norden.

Canon visar upp sin nya bläckstråleskrivare för företag för första gången i Norden på Dustin EXPO 2Med sin medverkan på Dustin EXPO kommer Canon att visa sin starka produktportfölj inom utskrifter för både konsumenter och företag och som besökare kommer man även att kunna ta del av nyheter inom kamerasegmentet så som EOS RP.

Hilde Ekroll Heurlin, produktchef Canon säger.
”Dustin EXPO är Nordens största IT mässa och en viktig arena för Canon när det handlar om att träffa beslutsfattare på företag i olika storlekar. Canon har ett brett produkterbjudande för dessa kunder när det handlar om utskrifter och det är det vi kommer att fokusera på under dessa dagar. Extra roligt är det att vi har fått möjlighet att för första gången i Norden visa upp vår helt nya bläckstråleskrivare WG7550 som är utvecklad med små och medelstora företag i åtanke.”

WG7550 i fokus

WG7550 är en helt ny multifunktionell och snabb A3 bläckstråleskrivare som hanterar stora volymer och scanning för mindre och medelstora företag. På Dustin EXPO presenteras WG7550 som en ny teammedlem och är utvecklad för att underlätta och effektivisera vardagen för företagare.

Som besökare kommer man i Canons monter även att kunna se foto- och kontorsskrivare samt den nya systemkameran EOS RP med nya objektiv från RF serien. Under företagsdagarna på torsdagen och fredagen visas även storformatsskrivare.

I samband med Dustin EXPO och vår lansering av Canons business modeler i WG7500-serien finns det möjlighet att intervjua Mr. Tomohiro KAWAGUCHI, Consumer Inkjet Sales Planning dept. Senior Engineer, från Canon inc, Tokyo.

Dustin EXPO hålls 21-23 mars i Ericsson Globe. Torsdagen och fredagen är företagsdagar och under lördagen är inriktningen konsumenter.

Relaterade Artiklar