Aspire Global går live med Sportsbook – med unik tjänst för spelförslag i realtid
Hem GAMINGE-SPORT Aspire Global går live med Sportsbook – med unik tjänst för spelförslag i realtid

Aspire Global går live med Sportsbook – med unik tjänst för spelförslag i realtid

Publicerat av: Redaktionen

Aspire Global lanserar Sportsbook på sin spelplattform och siktar på att bli den ledande fullserviceleverantören till sportspelsoperatörer.

Aspire Global går live med Sportsbook – med unik tjänst för spelförslag i realtid 2Vadslagningstjänsten är ett efterlängtat tillskott till bolagets B2B-erbjudande och en del i den långsiktiga tillväxtstrategin. En smyglansering skedde via den egna speloperatören Karamba.com, och följs inom kort av fler partners, i god tid före Fotbolls-VM.

Aspire Global lanserar stolt Sportsbook och breddar därmed B2B-erbjudandet lagom till fotbolls-VM i Ryssland i juni. Steget till den enskilt största spelkategorin inom iGaming möjliggör fler samarbeten och nya affärsupplägg, medan värdet för nuvarande partners ökar genom ett bredare erbjudare inom både kasino och sportspel.

Sportsbook täcker fler än 65 000 evenemang per månad, varav 20 000 som är tillgängliga för livebetting. Den unika funktionen Robotip v.1.0 scannar bettingmarknaden löpande och erbjuder spelförslag i realtid, både live och inför matchstart.

Tjänsten är unik på marknaden, fullt automatiserad och enkel att integrera; vilket skapar engagemang, lojalitet och lönsamhet. Ytterligare funktioner är full och partiell utbetalning, blixtodds, och mycket mer som rullas ut under de kommande månaderna.

Därutöver har plattformen som helhet uppgraderats med ett flertal nya tjänster såsom särskild kundsegmentering inom sport, liksom ett omfattande CRM-verktyg med heltäckande oddssättningar och livscykelanalys inriktad på sportintresserade spelare, vilket sammantaget gör Aspire Global till marknadens första fullserviceleverantör till sportspelsoperatörer.

“Sportspel är den största kategorin inom iGaming och en grundpelare i vår långsiktiga tillväxtstrategi. Vi har höga förväntningar på Sportsbook och tidpunkten för lanseringen är optimal med Fotbolls-VM några månader bort. Fler operatörer får möjlighet att lansera tjänsten och vi hinner bli riktigt varma i kläderna”, säger Aspire Globals vd Tsachi Maimon.

Relaterade Artiklar