​Torg för näthandlare på mässan Eget Företag
Hem EVENT ​Torg för näthandlare på mässan Eget Företag

​Torg för näthandlare på mässan Eget Företag

Publicerat av: Redaktionen

Tusentals besökare kommer för att starta och driva eget företag

​Torg för näthandlare på mässan Eget Företag 2Eget Företag, 8-10 november på Stockholmsmässan, Sveriges ledande mäss och kunskapsdagar för företagsamma människor.

Det är årets stora höjdpunkt för alla som brinner för entreprenörskap och företagande.
– Här finns all den kunskap och erfarenhet som besökarna vill ha och behöver, säger Mats Evergren, eventchef på NyföretagarCentrum.  Vi har samlat viktiga kontakter från utställande företag, myndigheter och organisationer och erbjuder 100 kostnadsfria seminarier plus många gäster från entreprenörsvärlden och experter varje timme på caféscenen.

Torg för näthandlare som vill starta och driva eget

Svensk Handel samlar partners och öppnar e-handelstorg på mässan Eget Företag. Digitaliseringen förändrar snabbt spelplanen för handelns företag. Idag säljs varannan bok, var tredje teknikpryl och var sjätte klädesplagg online. Allt talar för att utvecklingen kommer att fortsätta.

Svensk Handels prognos “Det stora detaljhandelsskiftet” förutspår att upp till var tredje krona i detaljhandeln kommer att spenderas på nätet till år 2025. Näthandeln innebär oändliga möjligheter att nå ut till nya kunder över hela världen.

-Digitaliseringen gör handeln global och det är avgörande att svenska handelsföretag har de bästa förutsättningarna att vara konkurrenskraftiga, säger David Abresparr, marknadschef på Svensk Handel.

Under Eget Företag 8-10 november finns Svensk Handel på plats med ett e-handelstorg. Tillsammans med partners byggs ett frågetorg upp för dig som just har startat eller funderar på att starta en e-handel.

Hur tar jag betalt i min webbutik? Hur får jag ut mina varor till kunderna? Hur skyddar jag mig mot bedrägerier? Hur gör jag när jag ska anställa? Och vad gör jag när jag får problem med personalen? Det är frågor du kan få svar på i Svensk Handels monter under mässan.

Många prisas under mässan; Årets Nyföretagare, Årets Unga Nyföretagare, Årets Besöksnäring, Årets Nyföretagarkommun, Årets Mentor och dessutom SKAPA-priset som delas till idérika och innovativa människor.

Relaterade Artiklar