Blocket lanserar Swish för annonsbetalning
Hem NYHETER Blocket lanserar Swish för annonsbetalning

Blocket lanserar Swish för annonsbetalning

Publicerat av: Redaktionen

Nu kan Swish användas för annonsbetalning på Blocket jämte kort- och telefonbetalning.

Blocket lanserar Swish för annonsbetalning 2Enligt Blockets egna kundmätningar är det en tjänst som lejonparten av Blocket-användare efterfrågar. Lanseringen av Swish sker i nationell webb-TV-kampanj där Hollywoodfrun Maria Montazami medverkar.

Sex av tio svenskar har någon gång annonserat på Blocket. För majoriteten är det just användarvänligheten och effektiviteten som avgör att man väljer Blocket framför andra marknadsplatser.

– Svenska folkets input är viktig för oss och för majoriteten innebär Swish ett smidigare sätt att lägga upp annonser hos oss. Vi utvecklar kontinuerligt våra tjänster så att begagnathandeln alltid är så effektiv som möjligt på Blocket, säger Cecilia von Krusenstierna, marknads och kommunikationschef på Blocket.

– Vi är superglada över att Blocket valt att erbjuda Swish som betalningsmetod när svenska folket annonserar hos dem. Vi hoppas nu att ännu fler ska kunna se möjligheten med hur enkel vår tjänst är att använda, inte minst när man lägger in sin Blocket-annons, säger Pär Ekroth, marknads och kommunikationschef på Swish.

Hollywoodfrun Maria Montazami medverkar i Blockets kortfilm om Swish-lanseringen. Montazami ger en flamingoskulptur till en ovillig Blocket-säljare som snabbt säljer den vidare på Blocket. Filmen visas i webb-TV, digitala och sociala kanaler under perioden 1-25 november.

Swish lanseras på Blocket i desktop, mobilsajt och apparna. För användning i appen krävs uppdatering till senaste versionen av både Blocket- och Swish-appen. Swish som betalningsmetod för annonsering på Blocket sker i samarbete med betaltjänstleverantören PayEx.

Relaterade Artiklar