Hem EVENT ​Inspirerande möten och en härlig atmosfär på mötesplatsen för hela förpacknings – och logistikbranschen

​Inspirerande möten och en härlig atmosfär på mötesplatsen för hela förpacknings – och logistikbranschen

Publicerat av: Redaktionen

Empack, Packaging Innovations och Logistics & Distribution har precis avslutats på Kistamässan.

​Inspirerande möten och en härlig atmosfär på mötesplatsen för hela förpacknings – och logistikbranschen 3Det blev två dagar fyllda av givande och inspirerande möten med god stämning och härlig atmosfär. Under mässan jubileumsfirade även Empack som i år arrangerades för 15e gången. Totalt besöktes mötesplatsen av 3 283 personer.

På mässan fick besökarna möjlighet ta del av och hitta de senaste nyheterna inom förpackningsteknik, smarta förpackningslösningar och etikettering samt kreativ förpackningsdesign, effektiva lager och logistiklösningar. Där fanns även möjlighet för besökarna att få inspiration och nätverkande på alla de aktiviteter som arrangerades på mötesplatsen.

Paneldebatterna inom hållbarhet, material och The Big Plastic Debate med några av de främsta profilerna från förpacknings- och logistikbranschen, lockade flest åhörare på mässans två scener. För första gången i Sverige arrangerades Pentawards Conference med talare som bl a Richard Walzer, Mars Wrigley och André Hindersson, Silver.

”När vi delade ut pokalerna till de utställare som har ställt ut på Empack i mer än 10 gånger och att se deras glädje och stolthet – ger det ett kvitto på att det är viktigt att vi skapar en mötesplats för hela branschen. Att vi dessutom ser en fin utveckling på logistiksidan känns mycket positivt. Att föra samman både förpackning – och logistikbranschen är en självklar kombination som efterfrågas av branschen och som vi definitivt kommer att fortsätta med” – säger Emelie Törn, projektledare för Empack, Packaging Innovations och Logistics & Distribution.

Relaterade Artiklar