Zaplox AB nu i Finland – levererar mobil nyckelapp till Finlands bästa spa – Levi Hotel Spa Resort
Hem APPAR Zaplox levererar mobil nyckelapp till Finlands bästa spa – Levi Hotel Spa Resort

Zaplox levererar mobil nyckelapp till Finlands bästa spa – Levi Hotel Spa Resort

Publicerat av: Redaktionen

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”), som erbjuder en mobil gästresa för en kontaktfri, säker och engagerande gästupplevelse, meddelar att de ska leverera sin mobila nyckelapp Premium 1 till finska Levi Hotel Spa Resort med totalt 280 rum.

Gäster på Levi Hotel Spa Resort kommer framöver att kunna använda en mobil nyckel för att öppna dörren till sitt hotellrum och andra faciliteter samt ta del av hotellinformation och erbjudande i hotellets egen app.

Zaplox AB nu i Finland – levererar mobil nyckelapp till Finlands bästa spa – Levi Hotel Spa ResortLevi Hotel Spa Resort består av Levi Hotel Spa med 203 rum och Design Hotel Levi med 77 rum, totalt 280 rum och är ett fyrstjärnigt hotell med tillgång till ski-in/ski-out, nära Levi skidort Kittilä, Lappland. Levi Hotel Spa Resort är utsett till Finlands bästa hotellspa 2021 av World Spa Awards. Detta är Zaplox första hotell & spa kund i Finland som väljer bolagets nya mobila nyckelapp.

Zaplox Premium 1 app är en mycket uppskattad lösning som ger hotell möjlighet att erbjuda en mobil gästresa med mobila nycklar utan integration till hotellets affärssystem (PMS) men till dess låssystem.

Den fullt ut varumärkesprofilerade appen levererar en uppskattad gästresa som, förutom en mobil nyckel till hotellrummet, spat eller gymmet också inkluderar ett digitalt hotellkompendium, erbjudanden, gästkommunikation och länkar för att boka nästa vistelse.

”Vi är mycket glada över att nu också leverera våra lösningar i Finland och att dessutom inleda det hela med att leverera vår uppskattade mobila nyckelapp till Finlands bästa Spa 2021. Lösningen är ett bra första val för hotell som önskar kombinera en egen app med en mobil nyckel. Förutom att det är en smidig lösning är leveranstiden kort, under 30 dagar vilket också gör att våra kunder kan lansera sin app snabbt och därefter successivt vidareutveckla appens innehåll och erbjudanden. Idag är nyckelappen i drift hos många av våra hotellkunder, från mindre oberoende storstadshotell till större resorts och kasinos. Vi ser fram emot att ytterligare förhöja Levi Hotel Spa Resorts välrenommerade gästupplevelse med en mobil gästresa”, säger Even Frydenberg, VD Zaplox.

 

Relaterade Artiklar