i-PRO introducerar sitt senaste sortiment av multisensorkameror
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET i-PRO introducerar sitt senaste sortiment av multisensorkameror

i-PRO introducerar sitt senaste sortiment av multisensorkameror

Publicerat av: Redaktionen

I linje med sitt mål att vara en pålitlig leverantör av nästa generations AI-kameror tillkännagav i-PRO EMEA idag introduktionen av sin nya multisensorkameraserie med djupinlärningsintelligens.

Som nästa steg i i-PROs AI-fieringsstrategi för säkerhetsbranschen, kommer dessa nya kameror förinstallerade med fyra kraftfulla AI-analysapplikationer, men är också öppna för anpassning med annan tredjepartsanalys för att möta kundernas behov.

De nya i-PRO multisensorkamerorna finns tillgängliga med tre eller fyra bildsensorer i 4K, 6MP och 4MP upplösning, vilket säkerställer exceptionellt detaljerad bildfångst för 180° eller upp till 360° sikt som kan anpassas till installationsmiljön. Alla dessa funktioner kommer i den tunnaste och mest diskreta designen som för närvarande finns på marknaden, vilket gör det nya sortimentet banbrytande inom säkerhetsbranschen.

i-PRO introducerar sitt senaste sortiment av multisensorkamerorDe nya i-PRO multisensorkamerorna har en inbyggd AI-processor som möjliggör djupinlärningsanalys för att upptäcka människor och fordon. Efter i-PROs öppna AI-strategi gör SDK det nya sortimentet helt öppet för tredjepartsapplikationsutveckling. Modellerna erbjuder bredare täckningsmöjligheter med ett större lutningsintervall än andra jämförbara modeller på marknaden, samt IR LED-belysning på utvalda modeller för att säkerställa bildfångst i mycket mörka miljöer.

Möjligheten att självständigt upptäcka och differentiera objekt i stora områden gör att säkerhetspersonalen kan fokusera på verkliga händelser av intresse, vilket effektivt förbättrar deras produktivitet samtidigt som den övergripande säkerheten förbättras.

“Vi har just gjort vår intelligenta serie av S-series AI-kameror ännu smartare och mer flexibla för att driva den nya standarden inom säkerhet ytterligare”, säger Gerard Figols, i-PRO EMEA President. “Våra nya i-PRO multisensorkameror tar övervakning med bred täckning till en ny nivå genom att kombinera exceptionell bildprestanda av hög kvalitet och expansiva tillämpningar för djupinlärning i kameran för att ge verkligt proaktiv videoövervakning. Den nya tunna och diskreta designen är också bevis på att vi lyssnar noga på våra kunders behov och implementerar dem i vår line-up. Detta gör de nya multisensorkamerorna inte bara till stark säkerhetshårdvara, utan mycket mer; en öppen sensorenhet som lätt smälter in i vilken omgivning som helst.”

Utöver i-PRO-standarder för hög säkerhet och integritet för videodata, har de nya i-PRO multisensorkamerorna också branschledande FIPS 140-2 nivå 3-kryptering säkrad av en certifikatleverantör från tredje part. Detta gör i-PRO multisensorkameraserien idealisk för användning i ett brett utbud av högsäkerhetsapplikationer inom stads- och byggnadsövervakning, logistik, industri och transport.

 

Relaterade Artiklar