Wolt Market öppnar sin första butik i Örebro
Hem LEVERANTÖRER Wolt Market öppnar nu sin första butik i Örebro

Wolt Market öppnar nu sin första butik i Örebro

Publicerat av: Redaktionen

Efter Sverigelanseringen av Wolt Market i Stockholm i början av april står nu Örebroarna näst på tur att få tillgång till den nya livsmedelskedjan.

Från och med den 21 april kan boende i Örebro beställa hem allt från matvaror till vardagsartiklar direkt hem till dörren inom 30 minuter.

Kunder i Örebro kommer kunna välja ur ett sortiment innehållande tusentals produkter, allt från livsmedel till hushållsprodukter. Butikens utbud kommer växa efter hand och anpassas efter kundernas önskemål.

Wolt Market öppnar sin första butik i Örebro

– Efter en lyckad lansering i Stockholm är vi glada att kunna fortsätta expansionen och nu komma till Örebro. Med Wolt Market hoppas vi kunna hjälpa våra kunder att spara tid genom att erbjuda allt för veckoinköpen på ett och samma ställe. Vi samarbetar även med flera lokala producenter och är stolta över att kunna bidra till att ge fler aktörer möjligheten att nå ut till en ny kundgrupp via vår plattform, säger Johan Grönvall, vd för Wolt Market Sverige.

För att motverka matsvinn kommer Wolt Market Örebro att sälja överbliven mat tillsammans med Too Good To Go. Alla intäkter från försäljningen via Too Good To Go kommer att gå oavkortat till Sveriges Stadsmissioner.

Kunder kan lägga beställningar via Wolts app eller hemsida och få sin beställning levererad direkt hem till sig eller sitt kontor. Leveranskostnaden ligger mellan 19-39 kr. Beställningar kan också göras i förväg, vilket gör att önskad leveranstid kan anpassas med ett spann på fem minuter.

Relaterade Artiklar