Wikinggruppen och Visma Software går samman
Hem E-HANDEL Wikinggruppen och Visma Software går samman

Wikinggruppen och Visma Software går samman

Publicerat av: Redaktionen

Efter tre år som fristående bolag i Vismas SMB-division går nu Wikinggruppen och Visma Software AB samman till ett.

Wikinggruppen och Visma Software går samman

Ett samgående som stärker Vismas affärssystemserbjudande samt bolagets utveckling inom e-handelsområdet.

– Sedan förvärvet av Wikinggruppen har vi jobbat närmare och närmare varandra. Ett direkt resultat av att vi nu verkar som ett är våra utökade möjligheter att erbjuda ett komplett affärssystem för verksamheter inom e-handel genom våra respektive flaggskeppsprodukter, säger Carola Lissel, vd Visma Software.

Wikinggruppens verksamhet fortsätter under eget namn inom Visma Software AB och inga större förändringar sker vad gäller medarbetare, kunder eller leverantörer. Genom att uppgå i en av Sveriges ledande leverantörer inom affärssystem ser man stora fördelar för såväl produktutveckling, kundstöd och medarbetare. Samgåendet träder i kraft 1 april 2021.

– Att bli en del av Visma Softwares starka och entreprenöriella struktur stärker oss i det vi gör bäst: leverera kompletta lösningar för framgångsrik e-handel. Det ger också en ny dimension i våra möjligheter att hjälpa befintliga kunder framåt och vidare, säger Jonte Bergman grundare av Wikinggruppen och Business Unit Director i Visma Software AB (efter 1 april).

Relaterade Artiklar