foodora inför akut åtgärd – fria hemleveranser efter 20:30
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKFOODORA foodora inför akut åtgärd – fria hemleveranser efter 20:30

foodora inför akut åtgärd – fria hemleveranser efter 20:30

Publicerat av: Redaktionen

De nya restriktionerna kring att minska spridningen av Covid-19, innebär att samtliga restauranger måste stänga kl 20:30 för besökare.

foodora inför akut åtgärd – fria hemleveranser efter 20:30

foodora inför därför omedelbart en kraftfull åtgärd som innebär fria leveranser på kvällarna för att hjälpa och stötta restaurangerna.

Restauranger och serveringsställen måste enligt restriktionerna hålla stängt från 20.30 från 1 mars och tillsvidare, enligt nya besked från regeringen och Folkhälsomyndigheten. De nya restriktionerna kan slå hårt mot en redan hårt ansträngd restaurangnäring, även om avhämtning och hemleverans fortsatt är tillåtet efter klockan 20:30.

För att underlätta och minska pressen för restaurangerna kommer foodora därför bekosta fri hemleveranser från de restauranger som använder sig av foodoras anställda bud.

– Vi alla delar denna allvarliga situation som vi befinner oss i. foodora är ett bolag som det lokala näringslivet har vänt sig till när du och jag fick ställa om vår vardag till det digitala. Min ambition är att foodora ska spela en aktiv roll i det lokala samhället. Det vill vi som bolag visa genom handling och inte genom ord, säger Hans Skruvfors, koncernchef och vd för foodora Sverige.

De fria hemleveranserna börjar gälla från 1 mars, mellan klockan 20:30 – 22:00 och gäller tillsvidare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>