Kakå Pizzeria i Borlänge ökar omsättningen med 700 procent efter anslutning till foodora
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKFOODORA Kakå Pizzeria i Borlänge ökar omsättningen med 700 procent efter anslutning till foodora

Kakå Pizzeria i Borlänge ökar omsättningen med 700 procent efter anslutning till foodora

Publicerat av: Redaktionen

Kakå Pizzeria, en lokal favorit känd för sina utsökta pizzor och vänliga service, har upplevt en dramatisk omsättningsökning på cirka 700 procent sedan de anslöt sig till handelsplattformen foodora.

Denna imponerande tillväxt har inte bara stärkt pizzerians marknadsposition, utan även bidragit till den lokala ekonomin.

Förbättrad tillgänglighet

Med hjälp av foodora har Kakå Pizzeria kunnat nå en bredare kundbas i Borlänge och dess omgivningar. Tidigare var Kakå Pizzerias kunder huvudsakligen de som besökte restaurangen fysiskt. Nu kan kunderna enkelt beställa sina favoriträtter hem till dörren, vilket har resulterat i en betydande ökning av försäljning.

Kakå Pizzeria i Borlänge ökar omsättningen med 700 procent efter anslutning till foodoraEn ny era för Kakå Pizzeria

– Vi är oerhört tacksamma för det fantastiska gensvaret vi har fått från våra kunder sedan vi började samarbeta med foodora. Denna omsättningsökning har gjort det möjligt för oss att expandera vår verksamhet och förbättra vår service. Vi ser fram emot att fortsätta växa och erbjuda våra kunder ännu bättre upplevelser, säger Hazim Khadar Alyas, ägare av Kakå Pizzeria.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar