foodora väljer QD som ny leverantör av IT-tjänster!
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKFOODORA foodora väljer QD som ny leverantör av IT-tjänster!

foodora väljer QD som ny leverantör av IT-tjänster!

Publicerat av: Redaktionen

Sveriges Q-handelsplattform för hemleverans, foodora, har valt QD som ny partner och leverantör av IT-drift och supporttjänster.

foodora väljer QD som ny leverantör av IT-tjänster!

foodora är Sveriges populäraste Q-handelsplattform för hemleverans.

De har idag över 5000 anslutna restauranger och butiker som genom foodora erbjuder hemleverans och takeaway över hela landet. foodora har valt QD som ny partner och leverantör av IT-driftstjänster.

foodora är ett snabbt växande bolag som behövde en partner som kan hjälpa dem med alla typer av IT-frågor för att underlätta för deras användare. Leveransen omfattar IT-Servicedesk, On/Off-boarding av användare, PC/Klienter, kontorsnätverk och serverdriftstjänster. Valet föll på QD som en lagom stor partner med rätt inställning och snabbrörlighet för att hantera foodoras IT.

– Jag är mycket glad och stolt över att foodora ser på QD som sin nya IT-partner. Att få möjlighet att arbeta med ett så spännande och snabbväxande företag bevisar inte bara att vi är den perfekta IT-partnern för medelstora företag, utan kommer också att hjälpa oss på QD att utvecklas och bli ännu bättre, säger Daniel Furmarker, VD på QD Sverige AB.

– Valet på QD som vår nya IT-partner känns bra. QD har en affärsmodell som passar oss väldigt bra med hur vi på foodora jobbar. Vi är snabbfotade och krokar gärna arm med innovatörer. Vi ser fram emot att samarbeta med företag som kan anpassa sig snabbt efter vårt bolag, säger Oskar Olin, IT-ansvarig på foodora Sverige.

– Vårt fokus på verksamhetsnytta, användarnöjdhet, flexibla avtal och en bred tjänstekatalog tillsammans med relevanta kundreferenser har bidragit till att vi är rätt partner för foodora säger Lars Grundström, vice VD och Sälj & Marknadschef på QD Sverige AB.

Behovet av snabba leveranstjänster finns i hela landet och kunder får via foodora möjlighet att beställa varor från lokala butiker och få hemleverans endast 30 minuter senare. Snabbhet är nyckeln och den tredje generationens e-handel som foodora bedriver kallas q-handel (q står för ”quick”). Hos foodora arbetar närmare 3500 personer som arbetar bland annat med logistik, försäljning, marknadsföring, ekonomi, kundtjänst samt teknik och produktutveckling.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>