Världsunik svensk tjänst jämför priser hos butiker i din närhet
Hem DETALJHANDEL Världsunik svensk tjänst jämför priser hos butiker i din närhet

Världsunik svensk tjänst jämför priser hos butiker i din närhet

Publicerat av: Redaktionen

För konsumenter som vill göra smarta val ”på stan” har svenska Comprado gjort det möjligt att jämföra priser från tjänsteleverantörer och återförsäljare i detaljhandeln.

Världsunik svensk tjänst jämför priser hos butiker i din närhet 1

Comprados nya tjänst där användaren kan jämföra tjänster och produkter i sin närhet.

Istället för att, som andra söktjänster, visa verksamheter på en karta fokuserar Comprado uteslutande på att visa produkter eller tjänster i sin kartvy. Tillsammans med pris, avstånd, betyg och nästa lediga tid. Tjänsten är öppen för alla och gratis att använda.

Användare kan exempelvis söka och jämföra ”Klippning Dam”, ”Kemtvätt 5 skjortor”, ”Massage 30 min”, ”Lunchbord” och ”Däckbyte” från olika återförsäljare. Träffarna kan sorteras efter billigast, närmast, bäst betyg eller första tillgängliga tid.

– Det har länge varit självklart för konsumenter att kunna göra jämförelser och medvetnaköp vid konsumtion på nätet. Samma sak är omöjligt i handeln på stan, trots att den är mycket större än näthandeln. Vi vill göra handeln på stan mer transparent för konsumenter, säger Frederik Marqvard, VD på Comprado.

Tjänsten finns tillgänglig i hela Sverige, även om innehållet är mer omfattande i de större städerna. Målet är att inom kort även öppna upp Comprado i andra länder. På sikt är visionen att bli en ledande internationell prisjämförelsetjänst för handel på stan.

– Sverige är ett av världens mest digitaliserade länder, vilket gjort att vi redan från starten fått ett fantastiskt innehåll och kunnat lansera med mer än en halv miljon sökbara produkter och tjänster. Nu jobbar vi hårt på att öka utbudet och fortsätta ge mer makt till svenska konsumenter. Sen ska vi såklart ta tjänsten vidare till konsumenter även i andra länder, avslutar Frederik Marqvard.

Relaterade Artiklar