Uber Eats har lanserat tre nya funktioner för gruppbeställningar
Hem APPAR Uber Eats lanserar tre nya funktioner för gruppbeställningar

Uber Eats lanserar tre nya funktioner för gruppbeställningar

Publicerat av: Redaktionen

Uber Eats idag lanserar tre nya funktioner för att underlätta för grupper att enkelt dela måltider tillsammans.

Dela på notan: Nu kan grupper göra gemensamma beställningar i appen, och dela på kostnaderna.

För första gången i en leveransapp kan vem som helst skapa en grupp för att sedan låta nära och kära beställa från samma restaurang och betala för sin del. När alla i gruppen lagt in sina individuella beställningar läggs dessa i en gemensam varukorg, där du som gruppskapare enkelt kan klicka dig vidare till kassan. All mat till gruppen kommer samtidigt, så att man kan njuta av sina måltider tillsammans!

Uber Eats har lanserat tre nya funktioner för gruppbeställningarDeadlines: När en grupporder har skapats, kan man schemalägga en “utcheckningsdeadline”. Deadlines kan ställas in upp till sju dagar i förväg, så alla i gruppen kan ta den tid de behöver för att lägga till sin beställning. Sedan kan gruppskaparen antingen välja att beställningen går iväg automatiskt vid deadline, eller att man går in manuellt och slutför beställningen efter en påminnelsenotis.

Automatiska påminnelser: Nu skickar Uber Eats ut påminnelser åt dig för gruppbeställningar, så alla i gruppen får in sina beställningar i tid.

En funktion för att dela på kostnaden har sedan tidigare funnits i Uber-appen, jag har personligen använt den väldigt mycket för att slippa swisha hit och dit efter delade taxiresor, så roligt (och SKÖNT) att den nu även finns för Uber Eats.

 

 

Relaterade Artiklar