Uber Eats lanserar i Örebro
Hem NYHETER Uber Eats lanserar i Örebro

Uber Eats lanserar i Örebro

Publicerat av: Redaktionen

Erbjuder hemleverans av mat från Hamburgerbruket, Oh Poké och Holy Greens.

Uber Eats fortsätter att expandera i Sverige och är från och med den 15 september tillgängligt i Örebro.

Uber Eats erbjuder hemleverans från välkända restauranger såsom Hamburgerbruket, MAX Hamburgare, Oh Poké, Tabu Sushi och Holy Greens, och gör det möjligt att få en färdiglagad måltid hemlevererad inom 30 minuter.

Från och med den 15 september kan örebroare få mat levererad hela vägen hem till dörren med Uber Eats. Uber Eats lanserade förra veckan i Linköping, och med Örebro adderas därmed två nya svenska städer till listan över de 6000 städer globalt och 9 städer i Sverige där Uber Eats erbjuder hemleverans. I Örebro samarbetar Uber Eats med ett brett utbud restaurangpartners såsom Hamburgerbruket, MAX Hamburgare, Oh Poké, Holy Greens, Tabu Sushi och Pacos Järntorget.

Uber Eats lanserar i Örebro– Vi har sett ett stort behov från lokala restauranger och butiker i Örebro att expandera sina verksamheter. Därför är vi glada att kunna hjälpa dem att ställa om till en leveransbaserad modell samtidigt som vi möjliggör för konsumenter att snabbt och enkelt få mat levererad hem till dörren inom 30 minuter, säger Henrik Berglin, Sverigechef på Uber Eats.

Uber Eats är tillgängligt mellan 11.00-23.00 alla dagar. Den genomsnittliga leveranstiden är 30 minuter.

Relaterade Artiklar