Tre och hallon inför fria samtal och sms till Turkiet och Syrien
Hem PRODUKTNYHETERMOBILTELEFONER Tre och hallon inför fria samtal och sms till Turkiet och Syrien efter jordbävningen

Tre och hallon inför fria samtal och sms till Turkiet och Syrien efter jordbävningen

Publicerat av: Redaktionen

Med anledning av jordbävningen i Turkiet och Syrien inför Tre och hallon fria samtal och sms till de drabbade länderna, detta för att underlätta för anhöriga i Sverige att komma i kontakt med nära och kära.

Den fria mobiltrafiken gäller från och med 7 februari till och med 10 februari.

Tre har under det senaste dygnet sett en markant ökning av samtal och sms från Sverige till Turkiet och Syrien – mellan 5 februari till 6 februari ökade samtalsvolymen till Turkiet med 350% och Syrien 1063%.

Tre och hallon inför fria samtal och sms till Turkiet och Syrien– Det är en fruktansvärd humanitär situation som drabbat gränsområdet mellan Turkiet och Syrien. Åtgärden görs för att underlätta kommunikationen för våra kunder som behöver komma i kontakt med nära och kära i områdena, säger Haval van Drumpt, vd Tre Sverige.

Fria samtal och sms gäller för Tre och hallons kunder retroaktivt från och med tisdag den 7 februari 2023 till och med midnatt fredag den 10 februari 2023.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>