Sony skapar upplevelser under ISE 2023
Hem PRODUKTNYHETER Sony skapar upplevelser under ISE 2023 i Barcelona

Sony skapar upplevelser under ISE 2023 i Barcelona

Publicerat av: Redaktionen

Sony kommer att delta på ISE 2023 i Barcelona för att dela sin vision om hur företaget kan hjälpa sina kunder att skapa bättre anslutna upplevelser.

Sony kommer att visa upp sin nya och befintliga portfölj för detaljhandeln och företags-, utbildnings- och bostadssektorn.

Att hjälpa företag att ställa om inför framtidens arbetssätt är ett annat fokusområde för Sony då bland annat den senaste branschstudien företaget presenterade antyder att asynkront arbete är det nya normala efter pandemin, vilket innebär att medarbetarna inte behöver vara online samtidigt för att kunna upprätthålla sin produktivitet. Sony stöttar arbetsgivare under denna omställning genom att erbjuda lösningar såsom TEOS, den prisbelönta lösningen för arbetsplatshantering, som möjliggör asynkront arbete och ser till att medarbetarna förblir anslutna till sina organisationer.

I Sonys monter får besökarna en chans att prata med experter om branschtrender, inklusive hållbarhet för nästa generation och hur företag kan förbereda sig för framtidens arbetsmodeller.

Höjdpunkterna från Sonys monter inkluderar:
  • Ett urval av Crystal LED-skärmar och den uppslukande Virtual Production System-lösningen, vilken möjliggörs av ”in-camera VFX”-metoden som kombinerar Crystal LED B-serien (137 tum) och biokameran Venice samt ett kameraspårningssystem och en realtidsmotor.
  • Det kompletta utbudet av BRAVIA 4K Professional-skärmar, inklusive BZ40H, BZ30J och BZ35J, som har byggts för miljöer inom detaljhandeln och företags- och utbildningssektorn.
  • Världens minsta WUXGA 3LCD-laserprojektorer,VPL-PHZ51 och VPL-PHZ61, som nyligen lanserades och vilka kombinerar avancerade driftsfunktioner med hög ljusstyrka och flexibel installation. De här två laserprojektorerna kommer att visas upp för första gången på ISE.
  • Den kompletta sviten för företagslösningar – TEOS och BRAVIA 4K Professional-skärmar – som gör det möjligt för företag att främja flexibilitet och samarbetsbaserade arbetssätt.
  • Ett utbud av AI-automatiseringslösningar för videoinspelningar av hög kvalitet i företags- och utbildningsmiljöer, inklusive Edge Analytics och de senaste pan-tilt-zoom-kameror (PTZ).
  • De prisbelönta kompakta Native 4K SXRD-laserprojektorerna för hemmabruk – VPL-XW7000ES och VPL-XW5000ES – kommer att visas upp i andra montrar på ISE-mässan hos våra partner.

Sony skapar upplevelser under ISE 2023Sony har också accelererat sina initiativ för en bättre miljö och också åtagit sig ett större socialt ansvar. På ISE är Sonys monter tillverkad av hållbara material och teknikjätten kommer att demonstrera sitt engagemang för att nå sina mål genom att dela viktiga berättelser, fakta och exempel som stöttar deras ”Road to Zero”-kampanj.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar