Selector tecknar avtal med ny 3PL-kund
Hem E-HANDEL Selector tecknar avtal med ny 3PL-kund

Selector tecknar avtal med ny 3PL-kund

Publicerat av: Redaktionen

Ambias helägda dotterbolag Selector Logistik AB, som bedriver lager och logistikverksamhet i Torsvik söder om Jönköping, har idag tecknat avtal med Campingtillbehör 4U Norden AB.

Selector tecknar avtal med ny 3PL-kund 2Bolaget driver e-handel under namnet www.campingtillbehor4u.se , och har efter flera år av stark utveckling nått en punkt där outsourcing av lager och logistikfunktioner blivit nödvändig.

Selector har en geografisk position som medger att stora delar av den nordiska marknaden kan nås till dagen efter beställning. Det i hög grad automatiserade lagret är särskilt lämpat för finlogistik, som det är fråga om i fallet med Campingtillbehörs verksamhet.

”Vi har under 2017 uppdaterat vår affärsmodell”, säger Selectors platschef Ahdrian Albers, ”vilket lett till ett större fokus på att utveckla den del av verksamheten som riktar sig till kunder utanför koncernen. Avtalet med Campingtillbehör är det första efter beslutet, och det känns därför lite extra inspirerande”, avslutar Albers.

Selector har för närvarande 16 anställda och omsatte 15 msek i sin verksamhet under 2016. Det nu tecknade avtalet, som initialt har en löptid om ett år, innebär en omsättningsökning med uppskattningsvis 8%.

Relaterade Artiklar