sss
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM Samsung lanserar den smarta robotdammsugaren Jet Bot 90 AI+

Samsung lanserar den smarta robotdammsugaren Jet Bot 90 AI+

Publicerat av: Redaktionen

Jet Bot 90 AI+ är världens första robotdammsugare som är utrustad med en 3D-aktiv stereosensor och Intel AI-lösning.

I mitten på juli landar den på den nordiska marknaden.

Samsung meddelar nu den globala lanseringen av den nya robotdammsugaren Jet Bot 90 AI+. Robotdammsugaren presenterades för första gången vid CES 2021 och visar på Samsungs vision när det gäller att erbjuda konsumenter innovativa och intelligenta lösningar för att optimera hushållsrutiner. Jet Bot 90 AI+ lanseras i Norden i mitten på juli.

“Jet Bot 90 AI+ återspeglar Samsungs engagemang för att skapa smarta produkter som levererar dynamisk prestanda, anpassade till konsumenters olika behov”, säger Rikard Fornbäck, Training & Communication Specialist på Samsung i Norden. ”Vi är glada att kunna introducera en robotdammsugare som kommer med branschledande teknik för objektdetektering som kommer göra att konsumenter kan städa både smartare och mer effektivt”.

Avancerad objektigenkänning och AI-funktion
Jet Bot 90 AI+ är världens första robotdammsugare som levereras med en aktiv 3D-sensor, som med precision skannar ett område för att hitta svårupptäckta föremål. Dess 3D-djupkamera – motsvarande 256 000 avståndssensorer – kan upptäcka hinder som är så små som 1 cm. Objektdetekteringen kan förhindra att dammsugaren fastnar vid små hinder under rengöringsprocessen.

Produkten är även världens första robotdammsugare som är utrustad med en Intel AI-lösning vilket driver Jet AI objektigenkännings-teknik. Den smarta lösningen gör att roboten kan känna igen diverse apparater och möbler. Robotens smarta beslut säkerställer att den rengör nära saker som till exempel barnleksaker, samtidigt som den håller ett säkert avstånd till känsliga föremål så som vaser. Dammsugaren kan dessutom känna igen exempelvis avföring från husdjur, glas eller farliga elkablar.

Robotdammsugaren är dessutom utrustad med en LiDAR-sensor som beräknar sin position för att optimera rengöringsprocessen genom att skanna rummet och samla in avståndsinformation. Tekniken fungerar också bra i svagt upplysta rum eller under möbler.

sssKraftfull rengöring från start till slut
Med avancerad teknik kan användaren rengöra sitt hem grundligt. Jet Bot 90 AI+: s digitala växelriktarmotor maximerar sugeffekten för en djupare rengöring. Med sin Intelligent Power Control-funktion kan den till och med identifiera vilken typ av yta den ska rengöra, liksom mängden damm som finns där. Med hjälp av denna information kan enheten automatiskt justera sugeffekten för en mer optimerad rengöringssession.

Jet Bot 90 AI+ kommer även med en mängd hygienrelaterade funktioner som möjliggör enkel golvrengöring, samtidigt som den säkerställer att damm fastnar ordentligt och inte släpps ut i luften. Dess avancerade 5-lagerfiltreringssystem fångar 99,99% mikrodamm, inklusive 0,5 ~ 4,2 µm stora partiklar som annars lätt sipprar ut. Alla delar och filter är tvättbara så de kan hållas hygieniska.

Jet Bot 90 AI+ har en inbyggd Clean Station som samlar smuts och hår i en 2,5 liters dammpåse. Clean Station behöver bara tömmas en gång var tredje månad . Efter städningen åker robotdammsugaren automatiskt till sin Clean Station och tömmer sig själv med Air Pulse-teknologi kompletterat med ett

Relaterade Artiklar