Samsung lanserar Galaxy A53 5G och Galaxy A33 5G
Hem PRODUKTNYHETERMOBILTELEFONER Samsung lanserar idag Galaxy A53 5G och Galaxy A33 5G

Samsung lanserar idag Galaxy A53 5G och Galaxy A33 5G

Publicerat av: Redaktionen

Idag presenteras Galaxy A53 5G och Galaxy A33 5G som ska leverera en komplett mobilupplevelse med de senaste Samsung Galaxy-innovationerna till ett fördelaktigt pris.

Den nya Galaxy A-serien drivs av en helt ny processor, i kombination med Galaxys AI-kamera, stor och smidig skärm, upp till två dagars batteritid möjlighet till 5G-uppkoppling, en snygg och tunn design samt avancerade anslutna upplevelser.

Dessutom har båda enheterna stöd för kontinuerliga One UI- och Android OS-uppgraderingar samt säkerhetsuppdateringar för att säkerställa en optimal användarupplevelse.

– Alla förtjänar möjligheten till att uppleva fördelarna som mobil teknik kan ha i våra liv. Med vår senaste lansering av Galaxy A-serien är det lättare än någonsin att uppleva Samsung Galaxys innovativa mobilupplevelse till ett fördelaktigt pris, säger Andreas Bergqvist, Produktchef för telekom på Samsung Electronics Nordic.

Fantastiska bilder i alla situationer

Samsung lanserar Galaxy A53 5G och Galaxy A33 5G

https://www.samsung.com/se/

Oavsett om det gäller att skapa innehåll eller dela det med vänner, erbjuder Galaxy A53 5G och Galaxy A33 5G en avancerad kameraupplevelse med många av de kraftfulla funktionerna från Galaxy S-serien. Galaxy A53 5G:s fyrkamerasystem har en 64MP OIS-kamera med VDIS-teknik som hjälper dig ta skarpa bilder. Galaxy A53 5G kommer också med en högupplöst 32MP frontkamera för tydliga selfies och videosamtalsupplevelser.

Den nya Galaxy A-seriens innovativa kamera drivs av en helt ny 5nm-processor som, med hjälp av AI, får varje bild att se fantastisk ut – även i vissa fall med låg belysning. Förbättrat nattläge slår ihop upp till 12 bilder samtidigt, så nattbilder blir ljusare, med mindre brus. När användaren spelar in video i miljöer med svagt ljus justeras Galaxy A-seriens bildhastighet (framerate) automatiskt för att skapa ljusa, tydliga videor.

Det förbättrade porträttläget fångar både djup och motivkonturer mer exakt tack vare dubbla kameror och kraftfull AI. Med fun-läget kan ögonblick förevigas med lekfulla filter och effekter som nu även fungerar med den ultravida kameralinsen. Photo Remaster blåser nytt liv i gamla och lågupplösta foton, och Object Eraser tar bort oönskade fotobombare.

Maximerad skärmupplevelse var och när som helst

Den nya Galaxy A-seriens algoritm säkerställer att alla detaljer på skärmen kommer fram och Samsung Galaxy A53 5G:s 6,5-tums Super AMOLED-skärm har också en uppdateringsfrekvens på 120 Hz medan Galaxy A33 5G har en 6,4-tums Super AMOLED-skärm och uppdateringsfrekvens på 90 Hz. Dessutom är den nya Galaxy A-serien nu utrustad med upp till två dagars batteritid och 25W Super Fast Charging.

Medveten design

Den nya Galaxy A-serien är utformad för att vara modern, funktionell och hållbar. Enhetens smala ram och Ambient Edge-design sammanför kameran med telefonen sömlöst. Galaxy A53 5G och Galaxy A33 5G har Corning® Gorilla® Glass 5 samt IP67 vatten- och dammotstånd, vilket ger förbättrad hållbarhet.

Samsung presenterade i augusti 2021 hållbarhetsmål för sina mobilprodukter, som de strävar till att nå fram till år 2025. Med dessa mål åtar sig Samsung att leverera konkreta åtgärder för att förbättra sina produkter. Galaxy A-serien bygger vidare på detta arbete genom att ta bort laddningsadaptern i mobilförpackningarna, samt minska förpackningens storlek. Förpackningarna innehåller också FSC-certifierat papper medan själva enheten innehåller återvunnet material (s.k. post-consumer materials, PCM) i sidoknapparna och SIM-kortbrickorna.

Båda enheterna garanterar upp till fyra generationer av uppgraderingar av One UI och Android OS och upp till fem års säkerhetsuppdateringar. Dessa funktioner gör det även möjligt för användare att utnyttja den senaste programvaran.

Uppkopplad och säker upplevelse

Den nya Galaxy A-serien förebygger data och informationsintrång med hjälp av Samsung Knox. När användare lagrar privata foton, anteckningar och appar erbjuder Secure Folder ett krypterat, digitalt kassaskåp. Med Hjälp av Private Share kan användare styra exakt vem som har tillgång till filer och hur länge. Galaxy A53 5G och Galaxy A33 5G kommer också att innehålla nya Samsung Wallet som lagrar allt från boardingkort till kreditkort.

Galaxy A53 5G och A33 5G fungerar sömlöst med andra av Samsungs enheter för en fullständig Samsung Galaxy-ekosystemupplevelse. Galaxy A53 5G och Galaxy A33 5G kan anslutas till Galaxy Buds-serien. Med Galaxy Buds Pro går det att uppleva 360 ljud-teknik med 3D ljud och funktionaliteten erbjuds snart på Galaxy Buds2 och Buds Live. Galaxy A-serien kan anslutas till en Windows-dator med Link to Windows för att enkelt kopiera och klistra in, överföra filer eller svara på samtal och sms.

Pris och förbokningserbjudande

Galaxy A-serien kommer vara tillgänglig på utvalda marknader i april och Galaxy A53 5G finns tillgänglig i två minnesstorlekar, 128GB och 256GB.

Galaxy A33 5G rek. ca pris från: 4 290 SEK
Galaxy A53 5G rek. ca pris från 4 990 SEK

Förköpserbjudande för Galaxy A53 5G gäller mellan 17-31 mars 2022: Köp en Galaxy A53 5G och få ett par Galaxy Buds live i färgen Mystic Black, värde ca 1890 SEK på köpet

 

Relaterade Artiklar