Samsung lanserar Galaxy Tab S8-serien: den största och mest mångsidiga serien hittills.
Hem PRODUKTNYHETER Samsung Galaxy S22-serien lanserar Galaxy Tab S8-serien: den största och mest mångsidiga serien hittills.

Samsung Galaxy S22-serien lanserar Galaxy Tab S8-serien: den största och mest mångsidiga serien hittills.

Publicerat av: Redaktionen

Parallellt med lanseringen av Samsung Galaxy S22-serien, lanserar Samsung även sin nya serie premiumsurfplattor, Galaxy Tab S8 och S8+, och den första Tab S8 Ultra-surfplattan någonsin.

Sofistikerad hårdvara, förstklassiga produktivitetsfunktioner och det sömlösa ekosystemet Samsung Galaxy-användare räknar med, kombineras i ett enda bärbart produktivitetskraftverk.

Idag förlitar vi oss på surfplattor mer än någonsin när det kommer till videosamtal och streaming. Varje Galaxy Tab S8 erbjuder en förbättrad videoupplevelse med ultravidvinkel frontkameror, en tremikrofonkombination och intelligent automatisk inramningsteknik för att hela tiden sätta dig i centrum av bilden för en professionell videosamtalsupplevelse. Nya Tab S8-serien erbjuder förbättrade multitasking-funktioner med smarta lösningar för att jobba med fler appar samtidigt, Samsung DeX, säker och enkel fildelning med lösenordsskyddad Quick Share , kraftfull produktivitet med den nya supersnabba 4nm-processorn och en S-Pen som ingår när du köper surfplattan. Allt detta är paketerat i Samsungs tunnaste Galaxy Tab hittills, tillverkad med Armor Aluminium, för smidigare bärbarhet.

Samsung lanserar Galaxy Tab S8-serien: den största och mest mångsidiga serien hittills.

– En av surfplattans viktigaste funktioner är skärmen. Det är genom den som du konsumerar underhållning, läser, ritar eller pratar med dina vänner och familj. Tab S8 och S8+ har stora fantastiska skärmar som man idag förväntar sig av en premiumsurfplatta. Men genom år av innovation inom mobila upplevelser ville vi tänja på gränserna för vad som är möjligt med en surfplatta. Därför lanserar vi den första Galaxy Tab S8 Ultra som erbjuder extra allt, speciellt när det kommer till skärmen, säger Rikard Skogberg, Produktchef på Samsung Electronics Nordic.

Vidga dina vyer med Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 erbjuder en unik upplevelse med sin stora 14,6-tums Super AMOLED-skärm och 120Hz uppdateringsfrekvens. Den har tunn ram för maximal skärmupplevelse och displayen är inrymd i den tunnaste, lättaste och starkaste designen Samsung erbjudit hittills. Skyddad av en Armor Aluminium-ram som är över 30% mer reptålig och 40% mindre benägen att böjas än sin föregångare.

Galaxy Tab S8 Ultra är utrustad med kraftfulla dubbla 12MP-frontkameror som ger professionell 4K-videokvalitet, samt tre precisionsmikrofoner som använder avancerad brusreduceringsteknik för att förhindra oönskat bakgrundsljud. Quad-högtalare med Dolby Atmos®, som finns på alla tre Galaxy Tab S8-modellerna, ser även till att ge otroligt ljud.

Var uppkopplad som aldrig förr

Oavsett om du vill utforska din konstnärliga sida, spela, skriva, surfa eller varför inte allt samtidigt, är Galaxy Tab S8-serien den surfplatta du behöver med hög prestanda. Utrustad med den snabbaste processorn hittills i en Galaxy Tab erbjuder även Galaxy Tab S8 och S8+ ett val av minneskonfigurationer för att passa just dig. Vid behov av extra allt erbjuds Galaxy Tab S8 Ultra med upp till 16 GB RAM och upp till hela 1TB lagring. Hela Galaxy Tab S8-serien erbjuder utbyggbar lagring med upp till 1 TB via microSD-kort.

Relaterade Artiklar