Samsungs presenterar nya flaggskepp – Galaxy S22, Galaxy S22+ och Galaxy S22 Ultra
Hem NYHETER Samsungs Galaxy S-serien presenterar nya flaggskepp – Galaxy S22, Galaxy S22+ och Galaxy S22 Ultra

Samsungs Galaxy S-serien presenterar nya flaggskepp – Galaxy S22, Galaxy S22+ och Galaxy S22 Ultra

Publicerat av: Redaktionen

Idag presenterar Samsung sitt senaste tillskott inom mobilinnovation – Nya Samsung Galaxy S-serien.

Precis som tidigare består serien av tre mobiltelefoner i Samsungs yttersta premiumsegment.

Samsungs presenterar nya flaggskepp – Galaxy S22, Galaxy S22+ och Galaxy S22 UltraGemensamt för de tre modellerna är en telefon som är designad och byggd i material av yttersta kvalitet, med hög prestanda och har som syfte att imponera på nya som lojala Samsung-användare.

Galaxy S22 och Galaxy S22+ erbjuder mer kraft, längre batteritid och en smartare kamera än någon av sina föregångare. Den tredje telefonen som lanseras, Galaxy S22 Ultra, erbjuder allt detta plus lite till, och utmanar idén om vad en smarttelefon klarar av.

Nu kan du äga natten med Samsungs mest intelligenta kameror hittills

Galaxy S22, S22+ och S22 Ultra är utformade för att leverera kameraupplevelser på nästa nivå. Med Galaxy S22-seriens revolutionerande nya nattfotografi-funktioner (Nightography), med 23% större pixlar och Adaptive Pixel-teknik, är din kamera utformad för att släppa in mer ljus, visa fler detaljer och fånga färger som får ditt innehåll att sticka ut, även i mörker. Både Galaxy S22 och S22+ är byggda med en kraftfull 50MP-huvudkamera, 10MP telelins och 12MP ultravidvinkel lins, så att du alltid får bilder av högsta kvalitet.

Samsung Galaxy S22 Ultra är byggd med en 108MP huvudkamera, 12 MP ultravidvinkelkamera samt en dubbel uppsättning 10 MP telefotokamera med Samsungs största pixelsensorer hittills, vilket gör det möjligt för kameralinserna att fånga mer ljus och data. Detta optimerar ljuset och detaljerna i dina videoklipp. Dessutom hjälper S22 Ultras avancerade Super Clear Glass-objektiv dig att undvika ljusreflektioner i dina bilder och videos.

Galaxy S22 Ultra har inte bara Samsungs mest kraftfulla kamera, utan också den smartaste. Galaxy S22 Ultra är fullspäckad med nya AI-funktioner som porträttläge och andra intelligenta kamerafunktioner som låter din telefon göra det tunga arbetet, så att du kan fokusera på att ta fantastiska foton och videos i alla ljus.

Oavsett om du är en amatör eller en professionell fotograf, ger Galaxy S22 Ultra dig alla verktyg du behöver för att ta vackra bilder. Precis som en DSLR-kamera kan du lysa upp eller mörka dina foton med ISO-inställningar och justera slutartid samt vitbalansen för att göra dina foton mer varma eller kalla, och få dem att se ut exakt på det sätt du vill.

Hela Galaxy S22-serien är utrustad med Samsungs senaste AI-teknik som tar dina bilder till nästa nivå. Det är enkelt att ta perfekta porträttbilder med den nya AI Stereo Depth Map och bilderna blir skarpa och tydliga tack vare en sofistikerad AI-algoritm. Detsamma gäller för bilder på din lurviga vän. Galaxy S22-serien erbjuder nämligen ett nytt porträttläge som framhäver husdjurens päls så den inte smälter in i bakgrunden, så att du alltid får den bästa bilden av ditt husdjur.

– Våra smartphone-kameror har förändrat sättet vi skapar, delar och kommunicerar på. Genom foton och videor uttrycker vi oss och får kontakt med människor vi bryr oss om. Därför fokuserade vi på att designa våra senaste S-serietelefoner med banbrytande kamerafunktioner som fungerar dag som natt, och drivs av vår bästa mobila prestanda hittills, säger Oskar Smedstad, Produktchef Samsung Electronics Nordic.

 

Relaterade Artiklar