GRANIT AB VÄLJER ADITRO LOGISTICS SOM LOGISTIKPARTNER
Hem NYHETER GRANIT AB VÄLJER ADITRO LOGISTICS SOM LOGISTIKPARTNER

GRANIT AB VÄLJER ADITRO LOGISTICS SOM LOGISTIKPARTNER

Publicerat av: Redaktionen

Granit AB, ett av Sveriges ledande bolag inom multifunktionella, prisvärda designade produkter för hem och arbetsplats, har valt Aditro Logistics som partner för logistikhantering av centrallager och varuförsörjning av driften i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

Aditro Logistics kommer att hantera Granits hela logistikflöde från sin moderna logistikenhet i Nykvarn.

Granit kommer under våren 2022 att flytta sin logistikhantering till en av Aditro Logistics moderna logistikenheter i Nykvarn. Samarbetet har vuxit fram ur en gemensam ambition att möta marknadens ökade förväntningar avseende ledtider, ekonomi, hållbarhet och inte minst digital innovation.

  • GRANIT AB VÄLJER ADITRO LOGISTICS SOM LOGISTIKPARTNERDet är med stolthet vi kan meddela att Granit väljer att utveckla sin logistik tillsamman med oss i Nykvarn. Detta är för oss en viktig kvalitetsstämpel och ett bevis på att våra investeringar i moderna och smarta logistiklösningarna ger önskat resultat.
  • Granit är ett mycket väletablerat företag på den nordiska marknaden och vi ser fram emot att vara en viktig del i deras fortsatta expansion säger Per Zandrén, CEO Aditro Logistics.
  • Under flera år har vi löpande arbetat med förbättringar och effektiviseringar, allt från mindre förbättringsåtgärder till större investeringar inom digitalisering och automation. Det känns därför oerhört stimulerande att vi nu kan utöka vår kundbas med ytterligare ett starkt varumärke säger Mika Lukkarinen, Site Manager i Nykvarn.
  • Vi ser mycket fram emot att starta vårt samarbete med Aditro Logistics då vi ser att det är ett bolag med stor kompetens inom Retail och e-handelslogistik samt har väl utarbetade processer som säkerställer en hög servicenivå till våra kunder. De har också en positiv företagskultur som passar väl med våra egna värderingar. Säger Thomas Dunaker, VD för Granit AB.

 

Relaterade Artiklar