Hem NYHETER Råd och support via videosamtal för en enklare vardag i hemmet

Råd och support via videosamtal för en enklare vardag i hemmet

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanseras tjänsten Videohjälp med Clas.

Råd och support via videosamtal för en enklare vardag i hemmet 2

Per Dahler, kundservicechef på Clas Ohlson

Clas Ohlsons kunder kan nu på ett bekvämt sätt få råd och hjälp direkt i sin mobiltelefon för att förenkla vardagen i hemmet.

Videohjälp med Clas är en tjänst där kunderna får direktkontakt med specialisterna på Clas Ohlsons egna verkstäder. Ett enkelt sätt att få råd och hjälp via videosamtal och på så sätt kunna lösa många problem.

– Det kan handla om allt från att byta en bläckpatron till att fixa en krånglande textiltvättmaskin. Med video får vi helt andra möjligheter att guida kunderna. Många problem kan lösas enkelt på distans och med videosamtal behöver heller inte kunderna besöka en butik om de inte vill, säger Per Dahler, kundservicechef på Clas Ohlson.

Verkstäderna vid huvudkontoret i Insjön i Dalarna har varit en viktig del av Clas Ohlson sedan 1960-talet. Under åren har många kunder fått hjälp att laga sina produkter istället för att köpa nytt.

– Vi har de mest utvecklade egna verkstäderna på marknaden. Det är unikt att kunden kan prata direkt med dem som även lagar kundernas produkter. Vi reparerar själva alla våra produkter under eget varumärke och verkstäderna är en viktig del i hur hjälper våra kunder att leva mer hållbart, säger Per Dahler.

Videosamtal med Clas finns bokas enkelt online på clasohlson.com och finns tillgänglig för Club Clas-medlemmar i Sverige, Norge och Finland. Det enda som behövs för att ansluta ett samtal är en smart mobiltelefon eller en dator med webbkamera.

Relaterade Artiklar