Samsung arrangerar Galaxy Unpacked i Seoul för första gången
Hem PRODUKTNYHETER Samsung arrangerar nu Galaxy Unpacked i Seoul för första gången

Samsung arrangerar nu Galaxy Unpacked i Seoul för första gången

Publicerat av: Redaktionen

Samsung arrangerar sitt 27:e Unpacked-event för första gången på hemmaplan – Seoul i Sydkorea.

På evenemanget, som äger rum i slutet av juli, kommer man att avslöja den senaste generationen av sina vikbara enheter.

Samsung har arrangerat Unpacked-evenemang i olika städer runt om i världen i över ett decennium, med start i Las Vegas, USA, år 2010.

Det 27:e Unpacked-evenemanget kommer att äga rum i företagets hemstad Seoul, närmare bestämt på COEX i Samseong-dong. Seoul valdes i år på grund av sin betydelse och sitt inflytande på globala trender. Staden erbjuder också en unik kombination av det gamla och det nya, med närhet till både innovativa startups och historiska landmärken.

”Att ha Unpacked i Seoul är särskilt betydelsefullt eftersom staden har blivit ett centrum för både innovation och kultur.”, säger TM Roh, chef för Mobile eXperience (MX) Business på Samsung Electronics.

Samsung arrangerar Galaxy Unpacked i Seoul för första gångenSedan den första generationens vikbara telefon, Galaxy Fold 2019, har Samsung kontinuerligt förbättrat sina vikbara enheter genom sin framstående forskning och utveckling. I samband med lanseringen av den senaste generationens vikbara enheter strävar Samsung efter att vidare befästa sin ledande position inom denna innovativa produktkategori på en marknad där efterfrågan också förväntas öka.

”Vikbara enheter speglar Samsungs filosofi att leverera innovation som omformar framtidens mobila upplevelser”, säger TM Roh.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar