Renoveringsappen Done inleder samarbete med en av Nordens största e-handelssidor för badrumsinteriör
Hem APPAR Renoveringsappen Done inleder samarbete med en av Nordens största försäljare av för badrumsinteriör

Renoveringsappen Done inleder samarbete med en av Nordens största försäljare av för badrumsinteriör

Publicerat av: Redaktionen

Vvsochbad.se är med sitt utbud av över 21 000 produkter en av Nordens största försäljare av badrumsartiklar och kökstillbehör.

För att vara konkurrenskraftiga på marknaden ingår vvsochbad.se nu samarbete med appen Done och lanserar smidiga installationer utförda av kvalitetssäkrade rörmokare.

Done har med sitt nationellt täckande nätverk av kvalitetssäkrade hantverkare, i kombination med en lättanvändlig plattform för att hantera administration och betalningar, blivit ett naturligt val för byggvaruhandeln och e-handelssidor inom renovering. Efter att förra året ha ingått samarbeten med exempelvis byggvaruhandeln K-Rauta och köksleverantören Picky Living, så stärker nu Done sin position som installatörspartner genom ett nytt strategisk samarbete med vvsochbad.se.

“Genom vårt samarbete med Done gör vi det ännu enklare att beställa VVS-produkter online, då vi kan erbjuda våra kunder att få sina produkter installerade av certifierade VVS-installatörer”, säger Stefan Lundström, Sverigechef på vvsochbad.se.

Som kund finns installation som tillval för ett brett utbud av produkter, exempelvis blandare, handfat, duschar och badkar från välkända varumärken såsom Ifö, Vola, Pressalit, Juvel, Hans Grohe, Dansani, Svedberg, Royal Scandinavian, Duravit, Gustavsberg, Mora, Oras med flera.

Renoveringsappen Done inleder samarbete med en av Nordens största e-handelssidor för badrumsinteriör

Samarbetet lanseras i första etapp i Stockholm, Södertälje, Uppsala, Malmö, Göteborg, Örebro och Umeå.

“Vi är otroligt stolta över att kunna vidga vår portfölj av samarbetspartners och ser fram emot att tillsammans med vvsochbad.se ge kunder en smidig helhetsupplevelse i sina badrums- och köksprojekt”, säger Malin Granlund, medgrundare och VD på Done.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar