Premiär för Beauty Bargain e-handel

Beauty Bargain har öppnat en helt ny e-handelsplatform samtidigt som den andra butiken i Väla i Helsingborg slår upp portarna.

Beauty Bargain är ett nytt skönhetskoncept på den svenska marknaden som erbjuder skönhet och välbefinnande i en inspirerande och lustfylld miljö till bargain priser. Beauty Bargains första butik öppnade i april i Frölunda Torg.

Beauty Bargain onlineshop är nu öppen, samtidigt öppnas den andra butiken i Väla i Helsingborg. Erbjudandet är fortsatt en mix av etablerade och återkommande varumärkesfavoriter såväl som överraskningar av nya och tillfälliga varumärken. Fokus är på skönhet och välbefinnande men även kringprodukter som inspirerar och sätter guldkant på tillvaron. Sortimentet kommer att växla regelbundet och alltid ha pris och ”bargains” som överraskar.

– Det är roligt att kunna öppna både online samtidigt som vi fortsätter fysisk etablering genom vår andra butik. Online är otroligt viktigt för framtida tillväxt och det känns fantastiskt att kunna erbjuda Beauty Bargain till kunder hela landet. Samtidigt tror jag på värdet av kundmötet i den fysiska butiken och vi kommer att fortsätta expandera både i fysisk butik samt online, säger Caroline Hjelm-Cronstedt vd Beauty Bargain.