Pokémon Go Legendary Raid hos Circle K hela sommaren – och på Dreamhack Summer
Hem GAMING Pokémon Go Legendary Raid hos Circle K hela sommaren

Pokémon Go Legendary Raid hos Circle K hela sommaren

Publicerat av: Redaktionen

Mewtwo är den legendariska Pokémon som går att fånga under Circle K:s Legendary Raid i Pokémon Go. Mellan den 17–22 juni kommer raiden att vara aktiv på Circle K:s stationer och i Sverige görs även ett gästspel under Dreamhack Summer i Jönköping.

Circle K inledde ett samarbete med Pokémon Go för drygt ett halvår sedan och sedan dess har över 58 miljoner spelaktioner genomförts på Circle K:s stationer runtom i världen.

Nu introducerar man även sin första legendary raid i det populära mobilspelet. Under raiden har spelare chansen att fånga Mewtwo – en helt ny legendarisk Pokémon.

– Det är många som uppskattat det samarbete vi haft hittills med Pokémon Go och vi tycker det är otroligt roligt att kunna erbjuda ännu mer innehåll till alla som besöker våra stationer. Det var även en självklarhet att utöka raiden till Dreamhack Summer när det stod klart att vi skulle finnas på plats på Elmiamässan i sommar, säger Elsa Lidholm, Senior specialist Web & Digital Marketing på Circle K.

Pokémon Go Legendary Raid hos Circle K hela sommaren – och på Dreamhack SummerDreamhack Summer arrangeras den 18–21 juni på Elmiamässan i Jönköping och Circle K kommer att finnas på plats genom en lounge där man kan ta en spelpaus, dricka något gott och då förstås delta i Pokémon Go raiden.

Under hela raiden kommer man även kunna få 50 procent rabatt på den populära drycken K-Freeze via Pokémon Go-appen.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar