Svenska fotoappen Kiliaro lanserar en världsnyhet
Hem APPAR Svenska fotoappen Kiliaro lanserar nu en världsnyhet

Svenska fotoappen Kiliaro lanserar nu en världsnyhet

Publicerat av: Redaktionen

Event Sharing. En unik funktion som gör att du kan dela bilder på ett kollaborativt sätt.

Det har inte funnits någon app i världen som kunnat lösa detta – tills nu.

I våra dagliga liv upplever vi hela tiden ögonblick som vi vill se tillbaka på och minnas.

De flesta av oss älskar också att dela med oss av våra bilder till våra nära och kära. De bästa bilderna och filmerna hamnar dock ofta i någons privata mobil, eller så delas de över en chattapp där allt är oorganiserat och tappar kvalité.  Det har helt enkelt inte funnits något smart och smidigt sätt att dela och ta del av varandras livsminnen i mobilen – fram tills nu.

Efter att ha arbetat med att utveckla funktionen i snart ett år kan nu äntligen Kiliaro lansera sin största release någonsin: Event Sharing. En funktion som gör att du enkelt kan dela bilder samt få tillgång till dina vänners bilder och filmer på ett smidigt sätt.

Med Event Sharing kan du dela dina bilder och videos med alla närvarande på ett event. Bilderna från alla inbjudna samlas in till ett och samma album, organiserat i kronologisk ordning och i högsta kvalité. Ni kan också socialisera genom att kommentera och reagera med emojis på bilderna. Allt som delas lagras i molnet och tar inte upp någon plats på din eller dina vänners enheter.
Det är väldigt enkelt att komma i gång eftersom alla deltagare kan addera andra deltagare, oavsett om man har Android eller iPhone och avsett om man har Kiliaro eller inte. Alla Kiliaros sociala funktioner är dessutom inkluderat i tjänstens freemium version.

Svenska fotoappen Kiliaro lanserar en världsnyhet

– Vi är väldigt stolta att vara den första foto-appen som kan leverera en lösning världen saknar och behöver. Det här är ett stort steg för oss i riktningen med att bygga en social plattform för våra privata minnen och ett tydligt bevis på att Kiliaros vision om att bli det perfekta hemmet för alla våra livsminnen håller på att förverkligas. Tack vare nätverkseffekten som uppstår när användarna delar bilder till varandra, ser vi en tydligt ökad tillströmning av nya användare, säger Arian Bahrami, produktchef på Kiliaro.

​​​

Relaterade Artiklar