PANASONIC: VÄRLDENS MINSTA & LÄTTASTE 4K 3-CHIP DLP-PROJEKTOR I 20 000 LM
Hem PRODUKTNYHETER PANASONIC: VÄRLDENS MINSTA & LÄTTASTE 4K 3-CHIP DLP-PROJEKTOR I 20 000 LM

PANASONIC: VÄRLDENS MINSTA & LÄTTASTE 4K 3-CHIP DLP-PROJEKTOR I 20 000 LM

Publicerat av: Redaktionen

 Panasonic, ledande i branschen med kompakta, lätthanterade projektorer för sömlös integrering i fasta installationer, introducerade idag sin nya PT-RQ25K projektorserie.

Denna serie med fyra modeller inkluderar världens minsta och lättaste 20 000 lm, 4K, 3-chip DLP-projektor.

Med en extremt hög bildkvalitet och exklusiva funktioner som förenklar allt från transport och förvaring till installation och hantering, levererar PT-RQ25K-serien upp till 20 000 lm, i 4K -upplösning (3840 x 2400) – i ett lätthanterligt format på 35 kg.

PT-RQ25K-serien är 40% mindre och 35% lättare än sin föregångare. Denna lätthanterliga design effektiviserar arbetsflödet vid installation och maximerar användningen av utrymmet i platsbaserade underhållningsattraktioner (Location Based Entertainment). Det är den första Panasonic-projektorn som även utrustats med Intel® Smart Display Module (Intel® SDM), som integrerar kunders gränssnittsbehov via kompatibla tredjepartsmoduler och valfria proprietära terminalkort, såsom 12G-SDI, DIGITAL LINK etc.

PANASONIC: VÄRLDENS MINSTA & LÄTTASTE 4K 3-CHIP DLP-PROJEKTOR I 20 000 LM

PT-RQ25K 4K-projektorserien är 40% mindre och 35% lättare än sin föregångare.

Ytterligare tidsbesparande inställningsfunktioner som tex NFC, vilket möjliggör IP-installation utan nätström; Remote Preview Lite för att kontrollera ingångssignaler på en fjärrdator; föraktiverade uppgraderingssatser med Geometry Manager Pro för att automatisera edge-blending via kamera och möjliggöra sofistikerade maskningsfunktioner; och Information Monitor för att visa status i standbyläge.

Quad Pixel Drive, Panasonics 2-axliga pixel-fyrdubblingsteknik, skapar jämna, och extremt detaljerade 4K-bilder. Det nya “Additional Dynamic Contrast”-läget ger högre vit ljusstyrka och djupare svärta under scener med hög kontrast.

Gradation Smoother reducerar färgband, medan förbättrad punktbaserad svartnivåjustering hjälper till vid edge-blending på krökta ytor och skärmar med en precision på pixelnivå.

PT-RQ25 -serien är designad för hållbarhet och tillfölitlighet under minst 20.000 timmar utan underhåll. Med extra skydd som “Failover Circuitry” som förhindrar förlust av ljusstyrka vid diodfel och “Backup Input” som förhindrar bildförlust även i de mest uppdragskritiska situationer där kravet är, “the show must go on”.

PT-RQ25K-serien lanseras i september 2022

Vid sidan av PT-RQ25K-serien tillkännagav Panasonic idag också världens minsta, lättaste och tystaste 20 000 lm LCD-projektor, PT-MZ20K. Denna kompakta och lätthanterliga projektor blir tillgänglig i December 2022. Den är idealisk för företagsmöten, föreläsningssalar och hybridmiljöer med imponerande kostnadsprestanda och bildkvalitet i väl upplysta rum och över IP-kameror till åskådare på distans: https://business.panasonic.co.uk/visual-system/pt-mz20kl-lcd-laser-projector

 

Relaterade Artiklar