Panasonic presenterar tre nya tåliga TOUGHBOOK N1: En av Panasonics mest populära enheter får en efterlängtad uppdatering
Hem NYHETER Panasonic presenterar tre nya tåliga TOUGHBOOK N1: En av Panasonics mest populära enheter får nu en efterlängtad uppdatering

Panasonic presenterar tre nya tåliga TOUGHBOOK N1: En av Panasonics mest populära enheter får nu en efterlängtad uppdatering

Publicerat av: Redaktionen

Den populära handdatorn TOUGHBOOK N1 lanseras i en uppdaterad version som är kraftfullare och mer framtidssäker.

Även de nya modellerna N1 Flat och N1 Tactical är redo att hjälpa lagerarbetare, chaufförer och militärer som måste utföra sitt arbete under hektiska, oförutsägbara och ibland svåra förhållanden.

Panasonic introducerar i dag tre nya versioner av den populära handdatorn TOUGHBOOK N1. Gemensamt för de tre versionerna är bland annat den 4,7 tum stora HD-skärmen med kapacitiv multi-touch som är gjord för att fungera även i starkt solljus och regn. Enheten går också att sköta med handskar på och med hjälp av tillbehöret Stylus Pen går det att använda korrekta signaturer och igenkänningsfunktioner.

De nya TOUGHBOOK N1-modellerna är utrustade med en Qualcomm Octa Core-processor med mer minne (4 GB) än föregångaren och dubbelt så mycket flash-lagringsutrymme (64 GB).

Med support av säkerhetsverktyget Panasonic COMPASS (Complete Android Services and Security) erbjuds allt ett företag behöver för att konfigurera, distribuera och hantera sina robusta Panasonic Android-enheter på ett säkert sätt.

Till de nya versionerna av TOUGHBOOK N1 erbjuds dessutom support med säkerhetsrättelser och -uppdateringar fram till 2027.

TOUGHBOOK N1Mk3 är en robust handdator med en integrerad, vinklad streckkodsläsare. Den handhållna TOUGHBOOK N1 är en favorit hos post- och fraktföretag och levereras med mer minne, Android-operativsystem och Panasonics mjukvaru- och säkerhetsuppdateringar.

Den senaste generationen (Mark 3) är mer flexibel, framtidssäker och kraftfull än någonsin. Den är utrustad med Qualcomm Octa Core-processor med utökat 4 GB minne och 64 GB flash-lagring – dubbelt så mycket som de tidigare generationerna.

Enheten är en kombinerad WiFi- och 4G-modell och är tillgänglig från september 2022.

Pris från €1.495

Panasonic presenterar tre nya tåliga TOUGHBOOK N1: En av Panasonics mest populära enheter får en efterlängtad uppdatering

TOUGHBOOK N1 Flat kan med hjälp av sin tunna, integrerade streckkodsläsare känna igen en mängd olika streckkodstyper och är en av de tunnaste och lättaste handtorerna i kategorin 4,7-tum. Detta gör den idealisk för post- och budtjänster, transport och logistik. Den är också lätt att para ihop med Bluetooth som en del av en dedikerad skanningslösning, till exempel för de som använder bärbara streckkodsläsare i ett lager.

TOUGHBOOK N1 Flat är tillgänglig från september 2022.

Pris från €1.380

TOUGHBOOK N1 Tactical är speciellt utformad för krävande och extrema miljöer. Den robusta, handhållna Android-olis och räddningstjänst, eftersom insatsstyrkor och särskilda operationsgrupper kräver pålitliga enheter för planering och genomförande av uppdrag.

TOUGHBOOK N1 Tactical är tillgänglig från september 2022.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar