DJI Osmo Mobile 6 tar dina mobilbilder till helt nya höjder
Hem PRODUKTNYHETER DJI Osmo Mobile 6 tar nu dina mobilbilder till helt nya höjder

DJI Osmo Mobile 6 tar nu dina mobilbilder till helt nya höjder

Publicerat av: Redaktionen

DJI lanserar nu DJI Osmo Mobile 6, som stabiliserar dina mobilinspelningar så att de ser ut som professionella inspelningar, och med nya funktioner som Quick Launch och Enhanced ActiveTrack kan du föreviga varje ögonblick.

 DJI, den marknadsledande tillverkaren av konsumentdrönare och kreativ kamerateknik, lanserar Osmo Mobile 6, en stabiliseringsenhet i fickformat (även kallad gimbal) som får dina mobilvideor att se helt fantastiska ut.

Den senaste Mobile 6-versionen har förbättrad stabiliseringsförmåga och programvara, nya redigeringsmöjligheter, en mer ergonomisk design samt de praktiska funktionerna Quick Launch och ActiveTrack 5.0.

”Oavsett om man är utomhus och campar med familjen eller hemma med ett gäng vänner så vill alla utforska sin kreativitet och fånga ögonblicken på ett unikt sätt. En DJI Osmo Mobile-stabilisator är den perfekta följeslagaren för att garantera de bästa mobilinspelningarna, och Osmo Mobile 6 är den bästa vi någonsin har gjort”, säger Paul Pan, Senior Product Line Manager på DJI.

Osmo Mobile 6 väger mindre än 300 gram och får enkelt plats i fickan – beredd att användas på nolltid. Med den inbyggda, utdragbara stången är det lätt att fånga hela motivet från alla vinklar – även riktigt kreativa sådana.

Tre kraftfulla motorer ser till att videon alltid är stabil, så du slipper skakningar och irriterande rörelser i inspelningen. Detta gör Mobile 6 perfekt för att föreviga dina barns fotbollsmatch, dokumentera löprundan eller göra ett supercoolt semestermontage.

Snabb som blixten

När rätt ögonblick visar sig är det avgörande att du kan börja fotografera så snabbt som möjligt. Osmo Mobile 6 har därför den nya Quick Launch-funktionen, så när du ansluter en iPhone till stabilisatorn öppnar den tillhörande Mimo-appen automatiskt iPhone-kameran, så du är redo att ta bilder på nolltid.

Den nya ActiveTrack 5.0-funktionen hjälper till att fokusera automatisk på motivet, så att kameran till exempel alltid är riktad mot dig via selfiekameran eller mot ditt barn som spelar fotboll på planen. Detta hjälper också till att göra de bästa mobilvideorna.
DJI Osmo Mobile 6 har en lång rad smarta lägen där du kan låsa olika rotationer och rörelser, så att du kan skapa precis den videosekvens du vill. Med den inbyggda hjulknappen på sidan går det till exempel att justera fokuspunkten eller zooma på din mobiltelefon.

Mobile 6 har dessutom flera inbyggda smartfunktioner, inklusive Timelapse, DynamicZoom, Panorama och Storymode, som hjälper dig att skapa coola montage av vad du än filmar. Genialiskt för semesterresan. Och med DJI:s två officiella appar, Mimo och LightCut, är det enkelt att redigera dina videor direkt i telefonen.

Pris och tillgänglighet

DJI Osmo Mobile 6 och Osmo Mobile SE går att köpa på DJI:s hemsida från och med i dag och finns inom kort hos utvalda återförsäljare till det rekommenderade priset:

DJI Osmo Mobile 6 tar dina mobilbilder till helt nya höjderOsmo Mobile 6    1999 kr.
Osmo Mobile SE    1199 kr. 

Den säljs tillsammans med magnetisk kameraklämma, stativ, strömkabel, handledsrem och förvaringsväska.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar