Padel United och Padler rullar ut helt nytt koncept i butik och online
Hem NYHETER Padel United med Padler rullar ut helt nytt koncept i butik och online

Padel United med Padler rullar ut helt nytt koncept i butik och online

Publicerat av: Redaktionen

Padel United går samman med Padler en av branschens ledande e-handelsaktörer när det kommer till försäljning av padelutrustning online.

– Vi är mycket stolta över samarbetet och är säkra på att detta kommer stärka vår service gentemot våra kunder.

Padel United och Padler rullar ut helt nytt koncept i butik och onlineVi kommer kunna erbjuda ett brett sortiment av padelutrustning såväl online som fysiskt i hallarna, säger Lars Lundqvist, driftansvarig, Padel United.
Padel United och Padlers gemensamma vision med samarbetet är att skapa en länk mellan e-handel och de fysiska hallarna, detta för att göra det enklare och ge kunden rätt förutsättningar att hitta rätt utrustning. Ett helt nytt koncept kommer att rullas ut i Padel Uniteds anläggningar framöver, där befintliga butiker får en ny design och ett konkurrenskraftigare utbud.

– Sammanslagningen mellan Padler.se och Padel United ser vi som en stor möjlighet att komma närmare våra kunder och i slutändan ge våra kunder en bättre service och support genom hela leveranskedjan. Vi kommer också genom detta sammangående kunna hålla ett större och bredare sortiment vilket är viktigt i vår strävan att bli den ledande aktören inom padelutrustning, säger Patrik Höök, grundare, Padler, och fortsätter:

– Vi ser också detta som en stor möjlighet att tillsammans med Padel United expandera på den internationella marknaden där Padel United redan är etablerade i en rad länder. Vi stävar alltid mot att bli bättre och kunna erbjuda våra kunder det allra bästa, och nu har vi tillsammans möjligheterna att göra det på en helt ny nivå.

Padler.se är en specialist och en av Sveriges mest välsorterade aktörer inom padel och erbjuder ett genomarbetat sortiment av padelutrustning såsom rack, skor, kläder och andra tillbehör – både online och i butik.

– Padler har hög kompetens och är en specialist på padelutrustning, så detta samarbete kommer i allra högsta grad att gynna våra spelares köp- och spelupplevelse, säger Markus Hellkvist, medgrundare, Padel United.

Relaterade Artiklar