OnePlus Nord 2 säljstart
Hem LEVERANTÖRERONEPLUS OnePlus Nord 2 säljstart

OnePlus Nord 2 säljstart

Publicerat av: Redaktionen

OnePlus snabbast växande i Europa.

OnePlus Nord 2 5G är till salu från 28 juli på oneplus.com och hos OnePlus lokala återförsäljare.

Trots ett pris från 4490 kr är telefonen utrustad med flaggskeppsfunktioner från OnePlus 9-serien – en 50MP huvudkamera, Sony IMX 766-sensor, OIS, Warp Charge 65 och 4500 mAh-batteri, samt ett flaggskeppschipset från MediaTek – Dimensity 1200-AI

OnePlus tillkännagav idag säljstarten av sin senaste smartphone från Nord-produktlinjen – OnePlus Nord 2 5G, över hela Europa. Telefonen finns i två fantastiska färger – Blue Haze och Gray Sierra, som är hållbara och fingeravtrycksbeständiga. Enheten är nu tillgänglig för beställning från företagets officiella webbplats www.oneplus.com/se , och Amazon.com https://www.amazon.se/dp/B096B1J5TV samt lokala återförsäljarna Elgiganten, Webhallen, INET, Dustin och Media Markt.

Efterföljaren till den första Nord som lanserades förra året, OnePlus Nord 2 5G är OnePlus största steg framåt i mellanklassegmentet, framför allt tack vare dess kompromisslösa smartphoneprestanda som drivs av AI, ett smartare kamerasystem och enskilda egenskaper som gör den jämförbar med flaggskeppsmodeller. Telefonen är utrustad med flaggskeppsprestanda såsom en 50MP huvudkamera, Sony IMX 766-sensor, OIS, Warp Charge 65 och 4500 mAh-batteri, direkt hämtad från OnePlus 9-serien. Nord 2 kommer också med ett flaggskeppschipet från MediaTek – Dimensity 1200-AI, exklusivt för OnePlus, som drivs av en mängd AI-baserade funktioner för att förbättra användarupplevelsen över olika beröringspunkter, samt OnePlus OxygenOS som erbjuder användarna en snabb, smidig och mångsidig upplevelse.

OnePlus Nord 2 säljstart

OnePlus Nord 2 säljstart

OnePlus Nord 2 5G har också en 8MP ultravidvinkelkamera med ett 119,7-graders synfält tillsammans med en 32MP frontkamera med en Sony IMX615-sensor, den högsta upplösningen för en frontkamera på en OnePlus-enhet. Telefonen levereras med en 6,43-tums fluid AMOLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 90 Hz och är förinstallerad med OxygenOS 11.3, OnePlus snabbaste och mest responsiva mjukvara hittills. OxygenOS 11 levereras med betydande förbättringar som mörkt läge, Zen Mode, bekväm enhandsmanövrering och olika AOD-alternativ (Always On Display), samt ytterligare kustomiseringar i form av gester och spelvänliga anpassningar som den nya OnePlus Games-appen på OxygenOS 11.3.

Enheten innehåller också ett omfattande par stereohögtalare för en uppslukande ljudupplevelse och Haptics 2.0 för att ge smidigare och känsligare taktil respons. Dessutom kommer OnePlusNord 2 5G att få två års stora Android-uppdateringar och tre års säkerhetsuppdateringar

Prissättning och tillgänglighet

OnePlus Nord 2 5G kommer vara tillgänglig för försäljning på vår hemsida http://onepl.us/Sweden och följande partners från och med 28 juli:

Amazon – https://www.amazon.se/dp/B096B1J5TV
Elgiganten, Webhallen, NetOnNet, INET, Dustin & Media Markt.

Relaterade Artiklar