ddd 1
Hem PRODUKTNYHETER Nya smarta hemmet-produkter från Xiaomi – för köket, vägen och gamingrummet

Nya smarta hemmet-produkter från Xiaomi – för köket, vägen och gamingrummet

Publicerat av: Redaktionen

Xiaomi presenterar idag fem nya produkter i sitt ekosystem för det smarta hemmet, baserade på AioT (Artificial Intelligence of Things) som också kommer till försäljning på den nordiska marknaden.

Produkterna, Mi Smart Air Fryer 3.5L , Mi Router AX9000, Mi 2K Gaming Monitor 27’’, Mi Electric Scooter 3 och Redmi Buds 3 Pro, visades upp för första gången vid en digital lansering under måndagen.

De nya produkterna är en del i Xiaomis målsättning att hela tiden hitta nya sätt att erbjuda  användarna en mer bekväm, effektiv och hälsosam vardag, och möjliggöra smart living för alla oavsett om de är på språng, vid skrivbordet eller förbereder kvällens middag.

ddd 1Mi Smart Air Fryer 3.5L: Intresset för varmluftsfritöser eller airfryers har vuxit snabbt i Sverige det senaste året, inte minst för att maten som lagas i den blir mycket hälsosammare än i en traditionell oljefritös. När Xiaomi nu lanserar den första smarta airfryern, bidrar den inte bara till nyttigare mat – utan även till enklare tillagning. Bland funktionerna märks fjärrstyrning, röststyrning via Google Assistant och Amazon Alexa, och schemaläggning av matlagning upp till 24 timmar. Fler än 100 förberedda recept finns i den medföljande appen.

Mi Smart Air Fryer rymmer 3,5 liter och kan tillage maten i temperaturer mellan 40°C och 200°C. Det rekommenderade priset är 999 kr inkl moms och den börjar säljas på Mi Store under augusti månad, samt från utvalda återförsäljarpartners med start i Q3 2021.

Mi Router AX9000: Ett uppkopplat hem behöver ett starkt och välfungerande digitalt hjärta, som låter hela hushållet spela och strömma 4K-film på olika enhter, samtidigt som alla uppkopplade produkter fungerar smidigt. Mi Router AX9000 är företagets första Tri-Band-router med 4GHz- samt dubbla 5GHz-band, och har stöd för den nya nätverksstandarden WI-Fi 6 med en maxhastighet på 8,354 Mbps. Den har en Hexa-core-processor från Qualcomm och en dedikerad inbyggd antenn för AIoT-produkter som gör det enklare att handera dem. Det rekommenderade priset är 2 990 kr inkl moms och den börjar säljas på Mi Store under augusti månad, samt från utvalda återförsäljarpartners med start under Q3 2021.

Mi 2K Gaming Monitor 27″: Xiaomi släpper också en ny gamingskärm på 27 tum med upplösningen 2560 x 1440 QHD och en uppdateringsfrekvens på 165Hz, samt ljusstyrka (VESA Display™ 400 ) och färgåtergivningsegenskaper (95% av DCI-P3-skalan) som även gör den lämplig för professionell bild- och videoredigering. Det rekommenderade priset är 4 490 kr inkl moms och den börjar säljas på Mi Store under augusti månad, samt från utvalda återförsäljarpartners med start under Q3 2021.

Mi Electric Scooter 3: Fler än fyra miljoner elscootrar från Xiaomi har sålts världen över, och den nya modellen Mi Electric Scooter 3 är en stilfullt designad reskamrat som finns i färgerna svart och grått. Maxhastigheten är 25 km/h med en motoreffekt på 600W. Den har också ett antal nya säkerhetsfunktioner, bland annat låsningsfria E-ABS-bromsar och en ny bakhjulsbroms med dubbla skivor. Det rekommenderade priset är 4 990 kr inkl moms och den börjar säljas på Mi Store under augusti månad, samt från utvalda återförsäljarpartners med start under Q3 2021.

vvvRedmi Buds 3 Pro: Med en batteritid på upp till sex timmar vid användning och där tio minuters laddning räcker för upp till tre timmars musiklyssning, samt trådlös laddning och Bluetooth 5.2 som gör det möjligt att koppla dem till flera olika enheter samtidigt, ger nya Redmi Buds 3 en smidig, skön och långvarig ljudupplevelse. De säljs för 699 kronor inkl moms och finns på Mi Store under augusti månad, samt hos utvalda återförsäljare under Q3 2021.

Relaterade Artiklar