Auto Draft
Hem PRODUKTNYHETER Nya Poly Voyager Focus – utformat för att leverera ”fokus” i världsklass

Nya Poly Voyager Focus – utformat för att leverera ”fokus” i världsklass

Publicerat av: Redaktionen

Poly har idag lanserat Voyager Focus 2, det senaste tillskottet till företagets omtyckta serie bluetooth-headset.

Voyager Focus 2 innehåller nästa generation av Polys Acoustic Fence-teknik och avancerad digital hybridbrusreducering för att hjälpa dig att nå bästa möjliga fokus.

– Nuförtiden, när vi arbetar lite varstans ifrån, kommer bakgrundsbrus och oljud från alla håll. Vi såg en möjlighet att nästintill bygga en virtuell ljudvägg och verkligen skapa en ”fokuszon” med nya Voyager Focus 2. Voyager Focus 2 har tre nivåer av hybridbrusreducering, mikrofoner i toppklass och Polys Acoustic Fence-teknik. Allt du hör är ditt samtal, samtidigt som mottagaren endast hör din röst. Det här headsetet är det bästa av de bästa, med den komfort som behövs för att hålla sig fokuserad hela dagen och briljera på varje möte, säger John Lamarque, affärsområdeschef för röstsamarbete och professionella headset på Poly.

Galet bra ljud och längre batteritid

Det nya headsetet har digital hybridbrusreducering med mikrofoner både inuti och utanför hörselkåporna, vilket ger stöd för större frekvensomfång och mer naturlig och komfortabel medhörning. Mikrofonbommen har nästa generation av Polys Acoustic Fence-teknik som skapar en virtuell bubbla runt munnen och filtrerar bort allt ljud utanför bubblan. Headsetet är utrustat med praktiska extrafunktioner, som att det säger till om du skulle börja prata när du har mikrofonen på mute. Mikrofonen stängs också av automatiskt om du fäller upp mikrofonbommen, vilket är en smidig kontroll. Poly har uppgraderat nya Voyager Focus 2 både med längre batteritid än den ursprungliga Voyager Focus med en samtalstid på upp till 19 timmar, och med möjligheten att användas trådbundet via USB.

Två versioner för att passa alla arbetssätt

Voyager Focus 2 släpps i två olika versioner: UC och Office. Voyager Focus 2 UC levereras med bluetoothadaptern BT700 som ger en mer stabil ljudanslutning och utökad räckvidd när headsetet ansluts till en dator. Den har också ett bekvämt laddställ för skrivbordet, som säkerställer att du alltid är fulladdad och samtidigt vet var du har headsetet. Voyager Focus 2 Office kan anslutas till såväl fasta telefoner, och mobiltelefoner som PC- eller Mac-datorer. Basenheten för Office-versionen har även den inbyggd laddning så att du alltid är redo för att ringa ett samtal. Office-headsetet kan också användas som ett trådbundet headset som ansluts till datorns USB-port.

Certifierat för Microsoft Teams och för Open Office

Voyager Focus 2 är certifierat för Microsoft Teams och har också fått tilläggscertifieringen Premium Microphone for Open Office av Microsofts certifieringsteam, tack vare sin brusreducerande mikrofon och den senaste generationen av Polys Acoustic Fence-teknologi som garanterar att konversationer alltid förblir privata. Headsetet är också kompatibelt med Zoom från start för att sömlöst stödja alla dina samarbets- och kommunikationsbehov.

– När anställda behöver flexibilitet i sitt sätt att arbeta och ett större behov av att kunna fokusera från vilken plats som helst, ger Voyager Focus 2 dem sinnesro. Polys Acoustic Fence och avancerade digitala hybridbrusreducering är toppklassfunktioner, som inte bara förbättrar användarens upplevelse utan också upplevelsen för personen på andra sidan – en fantastisk ljudupplevelse av hög kvalitet, säger Mohamed Alaa Saaved, IKT-branschchef på Frost & Sullivan.

Stöd för Poly+ och Poly Lens

Voyager Focus 2 har också stöd för Poly Lens, en personlig supporttjänst som gör det lättare för IT-avdelningen att felsöka och hantera enheter även när de arbetar på distans. Voyager Focus 2 kommer med två års garanti och tillgång till Polys standardsupport. För extra sinnesro finns Poly+, en prenumerationstjänst med tre års garanti som ger teknisk support dygnet runt för personliga enheter runt om i världen.

Relaterade Artiklar