Nu lanseras nya modeller i Samsungs Smart Monitor-serie i Norden
Hem PRODUKTNYHETER Nu lanseras nya modeller i Samsungs Smart Monitor-serie i Norden

Nu lanseras nya modeller i Samsungs Smart Monitor-serie i Norden

Publicerat av: Redaktionen

Samsungs multifunktionella skärm kommer nu i fler storlekar, med fler färgalternativ och utvecklade smarta funktioner. Från och med början av juli kommer de nya modellerna finnas tillgängliga i Norden.

Samsung Electronics meddelar nu att en ny utökad Smart Monitor-serie finns tillgänglig globalt. Serien har fler skärmstorlekar och designalternativ, samt nya och utvecklade smarta funktioner. Sortimentet innehåller en större 43-tums M7-modell med UHD-upplösning som ger förbättrad produktivitet och upplevelse. M5-modellerna har FHD-upplösning och finns tillgängliga i 24-, 27- och 32-tumsskärmar, med en snygg design och vitt färgalternativ.

Samsungs Smart Monitor-serie lanserades i november 2020 som en multifunktionell skärm designad för konsumenter som arbetar, studerar och konsumerar underhållning hemma. Smart Monitor erbjuder integrerade media- och produktivitetsappar, mångsidig anslutning, inbyggda högtalare och en fjärrkontroll som kan laddas med hjälp av solceller.43” Samsung flat monitor M70A series Front

– Arbete och studier hemifrån har blivit allt vanligare för många människor runt om i världen, vilket gör att våra hem i större utsträckning förvandlas till multifunktionella miljöer, säger John Bunsow Lindén, Produkt- och gruppchef för Display Monitors på Samsung i Norden. Vårt utökade Smart Monitor-sortiment kommer fortsätta ge användarna fler praktiska och flexibla sätt att utföra vardagliga aktiviteter genom smart teknik.

Samsungs uppdaterade Smart Monitor-serie inkluderar:

  • Smart Monitor M7 43” (modell: M70A) – Flaggskeppsmodellen Smart Monitor M7 kommer nu i en större 43-tums storlek som ökar produktiviteten och förhöjer underhållningen. Modellen är designad för att skapa en uppslukande upplevelse oavsett om användaren arbetar, studerar eller spelar. Med en UHD-skärm kan 43-tums M7 sömlöst byta funktionalitet – från en arbetsenhet till en hub för 4K-underhållning med inbyggda streamingappar, högtalare och HDR10-funktioner för att optimera detaljerna vid 4K-innehåll.
  • Smart Monitor M5 27”och 32” i vitt (modell: M50A) – Den populära M5-modellen kommer nu i en elegant och stilfull vit design för både 27- och 32-tumsmodellerna. Den nya färgen smälter in fint i en minimalistisk inredning, vilket gör den till ett naturligt komplement i den designmedvetnes hem.
  • Smart Monitor M5 24” (modell: M50A) – M5-serien kommer även i en ny 24-tums FHD-formfaktor, vilket gör den till en tillgänglig Smart Monitor när det gäller både storlek och pris. Smart Monitorns kompakta storlek gör den idealisk för de med mindre skrivbordsutrymme, eller för de som är ute efter en multifunktionell bildskärm av hög kvalitet.

Utöver de nya storlekarna och designalternativen presenterar Samsung även en rad nya funktioner.

Samsung TV Plus erbjuder en mängd live- och on-demand-innehåll gratis. Samtidigt erbjuder även Universal Guide innehållsrekommendationer baserade på analys av användarens preferenser och visningsmönster.

Röstassistenten har uppgraderats från tidigare modeller. Den aktiverar inte bara Bixby, utan även andra röstassistenter som Google Assistant och Amazon Alexa. Fjärråtkomstfunktionen kommer också att uppdateras till ‘PC on Screen’ i juni, vilket möjliggör enkel och säker anslutning mellan Smart Monitorn och externa datorer.

Till M7 43-tum kommer även en fjärrkontroll som laddas genom solljus inomhus, glödlampor eller en USB-C-anslutning.

Samsung Smart Monitor-serien ger fortsatt många anslutningsmöjligheter för både datorer och smartphones. Användare kan ansluta sina mobila enheter med hjälp av Tap View, Mirroring eller Apple AirPlay 2. Dessutom tillåter Samsung DeX användare njuta av en komplett upplevelse genom att ansluta sin monitor till sin mobila enhet. Skärmen stöder också Microsoft 365-applikationer som gör det möjligt för användare att visa och redigera dokument och enkelt spara dem i molnet, även utan PC-anslutning, tack vare inbäddat Wi-Fi. För en enkel installation på arbetsytan erbjuder Smart Monitor många portar, inklusive en USB Type-C-port, USB-portar och Bluetooth 4.2-funktioner.

Skärmen kan också förvandlas till en hub för underhållning som möjliggör tillgång till OTT-innehåll där användare kan strömma sina favoritfilmer och program via streamingtjänster, utan att behöva ansluta en PC eller mobil enhet

Relaterade Artiklar