C.A.G tecknar avtal med Mathem
Hem MAT.SE C.A.G tecknar avtal med Mathem

C.A.G tecknar avtal med Mathem

Publicerat av: Redaktionen

C.A.G Arete, dotterbolag till CAG Group (publ), har tecknat avtal med Mathem rörande implementation av CPM-programvaran Jedox.

Mathem är ledande i Sverige på e-handel av dagligvaror med hemleverans. Bolaget befinner sig i en kraftig tillväxtfas, och för att få en snabbare, effektivare och mer kvalitativ process för finansiell budgetering och prognos samt ett bättre beslutsstöd har man beslutat att implementera ett nytt planerings- och rapporteringssystem.C.A.G tecknar avtal med Mathem

För detta ändamål har Mathem ingått ett licensavtal med Jedox Software. C.A.G Arete kommer som enda leverantör att utföra arbete i form av anpassning och integration av Jedox-programvaran i Mathems miljö och skapa planeringsmallar och ekonomiska rapporter med hjälp av Jedox.

– Vi är glada över att ha landat ett licensavtal med Jedox Software, samt över att C.A.G. Arete kommer att hjälpa oss med implementeringen. Det kommer att effektivisera vår finansiella planering och rapportering, minska tid för insamling och konsolidering av data, samt ge oss utökade rapporterings- och analysmöjligheter vilket kommer att underlätta vårt arbete mycket, säger Jaana Truini, CFO på Mathem.

– Att driva en effektiv affär kräver kontroll på och översikt över verksamhetens data från ax till limpa. Ett effektivt budget- och prognosverktyg ger goda möjligheter till analys och lägger grunden för smarta och snabba verksamhetsbeslut, säger Åsa Landén Ericsson, VD på C.A.G Group. Jag är stolt och hedrad att Mathem, med sin moderna affärsmodell och höga ambitioner för kundtillvänd service, valt C.A.G som leverantör av budget- och planeringslösning.

– Det är fantastiskt roligt att Mathem valt Jedox som plattform och C.A.G Arete som systemleverantör, inte bara för sin budgetering och prognoshantering utan även för finansiell rapportering. BI & Analytics med bra kontroll på sin prognos är centralt för Mathems framgång, säger Ludvig Ahlström Lundin, affärsansvarig C.A.G Arete

Relaterade Artiklar