Nu lanseras Lidl och Heidi Klums tredje klädkollektion
Hem NYHETER Nu lanseras Lidl och Heidi Klums tredje klädkollektion

Nu lanseras Lidl och Heidi Klums tredje klädkollektion

Publicerat av: Redaktionen

Nu på måndag den 5 mars lanserar Lidl och Heidi Klum den tredje kollektionen ur ”Esmara by Heidi Klum” – #LETSDENIM.

Nu lanseras Lidl och Heidi Klums tredje klädkollektion 2Den nya kollektionen tar inspiration från Heidis hemstad Los Angeles och omfattar utöver damkläder och skor för första gången även ett barnsortiment.

Måndagen den 5 mars inleds försäljningen av #LETSDENIM-kollektionen i svenska Lidl-butiker. Utöver damkläder och sneakers i tre olika färger omfattar sortimentet för första gången även en barnkollektion. Plaggen kommer finnas tillgängliga från 59 till 249 kronor.

Kollektionen erbjuder variationsmöjligheter genom moderna snitt och glada färger som är lätta att kombinera. #LETSDENIM tar inspiration från Heidi Klums hemstad Los Angeles och är baserad på den populära klassikern jeans. Kollektionen blir den första i samarbetet som omfattar kläder för både kvinnor och barn.

– Med utgångspunkt i klassiska vardagskläder kommer vi från och med måndag kunna erbjuda våra kunder lättkombinerade och snygga plagg av högsta kvalitet till bästa pris. Efter två framgångsrika kollektioner presenterar vi nu vår nästa satsning #LETSDENIM och det känns extra spännande att den här kollektionen även innefattar kläder för barn så fler kan ta del av vårt modesortiment, säger Gabriella Goldman, Strategi- och kommunikationsdirektör på Lidl.

#LETSDENIM beskrivs som fantasifull, urban och dynamisk och erbjuder allt från skinny jeans och en oversized jeansskjorta till finstickade tröjor och randiga t-shirts. Kollektionen innehåller också transparenta regnjackor i olika färgtoner och sneakers i tre olika färgvarianter med regnbågsfärgade skosnören som ger kollektionen en rolig och livlig touch. Barnkollektionen kompletteras av trendiga jeans-shorts, skor, t-shirts och en jeansklänning.

Kollektionen är den tredje i samarbetet mellan Lidl och Heidi Klum och utgör en del av livsmedelskedjans breda textilsortiment. På återkommande basis har Lidl alltifrån barn- och babykläder, underkläder och sängkläder till träningsplagg och festkläder. Alla plagg är märka med certifieringen ”Trygg textil” och flertalet är ekologiskt tillverkade.

Relaterade Artiklar