Nu lanserar Poly nästa generation av helt trådlösa hörlurar

Idag meddelade Poly att den prisbelönta BackBeat-familjen utökas med fyra helt nya modeller.

BackBeat-familjen har Plantronics välrenommerade ljudkvalitet, pålitlig uppkoppling och innovativa teknologier tillsammans med hög komfort, hållfasthet och batterikapacitet.

Nu lanserar det globala kommunikationsföretagetPoly, tidigare Plantronics och Polycom, nästa generation av helt trådlösa hörlurar för den som ofta är på språng, gillar att träna eller bara behöver ett schysst headset i det vardagliga livet.

– Våra siffror visar att marknaden för helt trådlösa hörlurar står inför en stark tillväxt som drivs av ett större utbud och konsumenternas behov av mobilitet. Plantronics headset har där flera smarta funktioner, som röststyrning och programmerbara kommandon, som är differentiatorer som verkligen kommer till sin rätt på den helt trådlösa marknaden, säger Brend Ladarola, ansvarig för forskning inom mobilt och trådlöst på Frost & Sullivan.

Polys senaste tillskott är en uppsättning av helt trådlösa hörlurar till BackBeat-familjen – BackBeat PRO 5100, BackBeat FIT 3200 och BackBeat FIT 3150, plus ett over-ear-headset för både träning och vardag, BackBeat 6100. De nya produkterna erbjuder mångsidighet, komfort och den höga ljudkvaliteten som Plantronics är kända för, till konkurrenskraftiga priser.

BackBeat PRO 5100

BackBeat PRO 5100 är den första helt trådlösa modellen i den prisbelönta BackBeat PRO-familjen. Hörlurarna är de minsta och lättaste helt trådlösa hörlurarna Poly någonsin har lanserat och de är designade för personer som ofta är på språng, har en uppkopplad livsstil och behöver maximera produktiviteten och samtidigt minimera antalet enheter de bär på. BackBeat PRO 5100 är konstruerad för både kommunikation och underhållning och har ett kraftfullt stereoljud, klart samtalsljud och en elegant och diskret design. Hörlurarna har fyra brusreducerande mikrofoner och Polys WindSmart-teknik som sorterar bort bakgrundsbrus. Varje hörlur har en batteritid på upp till sex och en halv timme plus ytterligare 13 timmar med det tillhörande laddningsfodralet.

BackBeat FIT 3200

BackBeat FIT 3200 är till för träningsentusiaster. Modellen erbjuder maximal stabilitet och ljudisolerande öronsnäckor för en bra ljudupplevelse både på och utanför gymmet. BackBeat FIT 3200 har en lätt design, stabila öronbyglar och öronsnäckor i flera storlekar. Modellen är även svettålig, vattentät till IP57 och har ett ”Awarness”-läge som ger användaren möjligheten att höra sin omgivning för ökad medvetenhet. Varje hörlur har upp till åtta timmars batteritid plus 16 timmar med det tillhörande laddningsfodralet.

BackBeat FIT 3150

BackBeat FIT 3150 är nästa generation av BackBeat FIT 3100. Modellen är utformad för träningsentusiaster som gillar att träna utomhus. BackBeat FIT 3150 är vattentät och IP57-klassad för extrema väderförhållanden och har Always Aware-design som gör att användaren hör omgivningen för en tryggare träning. Batteritiden i hörlurarna och fodralet är tillräcklig för att hålla en hel träningsvecka – upp till 24 timmar.

Förutom den växande efterfrågan på helt trådlösa hörlurar har Plantronics tagit fram siffror på att 65 procent av konsumenterna har ett headset för träning, som de sedan använder även för andra användningsområden under dagen. För att möta behovet av mångsidighet som det för med sig lanserar Plantronics också ett nytt over-ear-headset, BackBeat FIT 6100.

BackBeat FIT 6100

BackBeat FIT 6100 är ett over-ear-headset utvecklat för träning, men designat livet. Det har ett justerbart sportband för extra komfort på träningen och är IPX5-klassat vatten- och svettåliga. Hörlurarna är ljudisolerande och har ett ”Awarness”-läge så att du hör omgivningen. Batteriet räcker upp till 24 timmar.

– Vi har tagit de mest utmärkande funktionerna i vår prisbelönta BackBeat-katalog och kombinerat dem med de dagliga behoven av att kunna kommunicera trådlöst. I takt med att gränsen mellan arbete och fritid suddas ut förstår jag vikten av att kunna ta telefonsamtal varsomhelst och närsomhelst, även om jag är ute och springer, säger Tanguy Leborgne, konsumentproduktchef på Poly.