Nu är det möjligt att koppla ELLSY-anslutna laddstationer till appen EasyPark för start, stop och betalning av laddning
Hem APPAR Nu är det möjligt att koppla ELLSY-anslutna laddstationer till appen EasyPark för start, stop och betalning av laddning

Nu är det möjligt att koppla ELLSY-anslutna laddstationer till appen EasyPark för start, stop och betalning av laddning

Publicerat av: Redaktionen

Laddstationerna som drivs med KGK:s betal- och administrationslösning ELLSY kan nu integreras med appen EasyPark för att starta och stoppa laddning oavsett vilket märke det är på själva laddboxen.

För den som driver en laddstation innebär detta att man kan ge kunderna fler val av appar för att starta och betala laddningen, vilket gör det precis lika enkelt som att parkera på en vanlig parkeringsplats där man ofta har valet att använda olika appar för ändamålet.
Med ELLSYS nya integration med EasyPark kan man utnyttja exempelvis överflödig kapacitet i sin anläggning och göra den tillgänglig för externa användare.

När den ELLSY anslutna anläggningen kopplas till EasyPark blir den synlig i appen EasyPark och möjliggör för externa slutanvändare att enkelt använda laddplatserna och betala för sin laddning.

I ELLSY går det att välja vilka laddare som ska gå att använda med EasyPark som att exempelvis etablera en avgränsad gästparkering. För den som har en parkering som till största del är tillägnad gäster, men som också har ett antal egna laddningsbara fordon, kan man i ELLSY spärra ett antal platser som ska vara reserverade för exempelvis egna servicefordon.

Nu är det möjligt att koppla ELLSY-anslutna laddstationer till appen EasyPark för start, stop och betalning av laddningDe ELLSY anläggningar som ansluts till EasyPark behåller självklart möjligheten att använda ELLSY-appen och laddtaggarna precis som vanligt.

Inom kort kommer ELLSY också att erbjuda integration mot flera andra parkerings- och betalappar.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar