NetOnNet blir ny återförsäljare av OnePlus
Hem NYHETER NetOnNet blir ny återförsäljare av OnePlus

NetOnNet blir ny återförsäljare av OnePlus

Publicerat av: Redaktionen

NetOnNet blir ny återförsäljare av OnePlus och säljstarten av det kommande flaggskeppet OnePlus 6T blir startskottet för samarbetet.

NetOnNet blir ny återförsäljare av OnePlus 2OnePlus meddelar idag att deras tredje officiella partner i NetOnNet blir ny återförsäljare av OnePlusSverige blir NetOnNet, som börjar försäljningen av OnePlus 6T den 6 november. Samarbetet med NetOnNet är en del av OnePlus fortsatta satsning på Sverige där de har för avsikt att fortsätta att växa tillsammans med starka partners.

Senaste kvartalsrapporten från analysbolaget Counterpoint visar att Sverige är OnePlus starkaste marknad i Västeuropa, där företaget var den tredje bäst säljande smartphone-tillverkaren i prissegmentet 400–600 USD under årets andra kvartal.

− OnePlus har en stark community i Sverige och vi fortsätter att ständigt få nya fans. En viktig del av vår strategi är att växa långsiktigt och samarbeta med partners som delar vår vision. NetOnNet kommer precis som oss från det digitala med rötter ifrån e-handel och de har en stark ställning på marknaden. De kommer att bli en viktig partner för att vi ska fortsätta växa och nå nya kunder, säger Stefan Bonnevier, PR-chef på OnePlus i Norden.

NetOnNet har sen starten 1999 varit med och lanserat många av de hemelektronikprodukter som konsumenterna idag ser som en självklar del av sin vardag. Den efterlängtade OnePlus 6T som presenteras den 29 oktober och börjar säljas den 6 november blir även startskottet för samarbetet med NetOnNet.

− Vi är mycket glada över att kunna lansera ytterligare en fantastisk produkt till Skandinaviens konsumenter och är övertygade om att OnePlus 6T kommer att optimera upplevelsen och användandet av smartphones för användaren. Samarbetet med OnePlus markerar även ett viktigt steg i NetOnNets ambition om att ha branschens nöjdaste kunder, säger Nora Ay, PR- och kommunikationschef, NetOnNet.

NetOnNets försäljning kommer att ske via deras e-handel samt i deras Lagershoppar runt om i Sverige.

Relaterade Artiklar