MWC 2021: Samsung presenterar ny klockupplevelse med en smygtitt på One UI Watch
Hem PRODUKTNYHETER MWC 2021: Samsung presenterar ny klockupplevelse med en smygtitt på One UI Watch

MWC 2021: Samsung presenterar ny klockupplevelse med en smygtitt på One UI Watch

Publicerat av: Redaktionen

Samsung presenterar idag användarupplevelsen av One UI Watch på Mobile World Congress (MWC).

Det nya gränssnittet är utformat för att göra Galaxy Watch och smartphoneupplevelsen mer integrerad med varandra och är utvecklat och byggt i nära samarbete med Google.

MWC 2021: Samsung presenterar ny klockupplevelse med en smygtitt på One UI WatchUtöver ett uppdaterat gränssnitt erbjuds prestandaförbättringar, en mer sömlös upplevelse mellan Watch– och Android-smartphones och tillgång till ett ännu större antal applikationer via Google Play Store.

Samsung avslöjar vidare att dess kommande Galaxy Watch kommer vara den första enheten som har den nya enhetliga plattformen, One UI Watch, förinstallerad som kommer att debutera på Unpacked-evenemanget senare i sommar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>