Polys Blackwire 8225 UC-headset hyllas av Frost & Sullivan
Hem PRODUKTNYHETER Polys Blackwire 8225 UC-headset hyllas av Frost & Sullivan

Polys Blackwire 8225 UC-headset hyllas av Frost & Sullivan

Publicerat av: Redaktionen

Poly har fått utmärkelsen ”2021 Global Product Leadership” av analysföretaget Frost & Sullivan för sin Blackwire 8225 UC-serie, utformad för att höja användarupplevelsen och ge komfort under hela arbetsdagen.

Priset delas ut årligen av Frost & Sullivan och hyllar headsetets kvalitet och den förbättring som produkten möjliggör för användaren.

Baserat på sin senaste analys av den globala, professionella UC-headsetmarknaden har det internationella analysföretaget Frost & Sullivan gett Poly utmärkelsen ”2021 Global Product Leadership Award” för det nya UC-headset Blackwire 8225. Blackwire 8225-serien är utformad för att höja användarupplevelsen genom överlägsen ljudkvalitet och mikrofonljudupptagning.

– Efter den första vågen av panik som kom till följd av pandemin har allt fler börjat förstå vikten av att använda utrustning med en ljudkvalitet anpassad för företagskommunikation. Poly Blackwire 8225 är de första professionella UC-enheterna på marknaden med hybridbrusreducering. Stereohörlurarna är utrustade med fyra digitala mikrofoner som minskar oönskat bakgrundsljud och förbättrar musik- och ljudkvaliteten, säger Mohamed Alaa Saayed, IKT-branschchef på Frost & Sullivan.

Polys Blackwire 8225 UC-headset hyllas av Frost & Sullivan

Produkterna erbjuder oslagbar ljudkvalitet och prestanda. Hybridbrusreducering och Polys Acoustic Fence-teknik höjer upplevelsen både för användaren och personen på andra sidan av samtalet. Med allt fler människor som arbetar på distans har störande bakgrundsljud blivit en större fråga en någonsin tidigare och Polys forskning visar att nio av tio personer anser att bakgrundsbuller är ett problem – ett problem som blir ett minne blott för dagens hybridarbetare med Blackwire 8225.

Poly Blackwire 8225 är snyggt designad och väger endast 186 gram, vilket gör den tillräckligt lätt för att användaren ska kunna bära headsetet en hel arbetsdag. Blackwire-serien ansluts enkelt med plug-and-play via antingen USB-A eller USB-C och levereras också med en online-indikator som visar andra om användaren är i ett samtal eller i ”stör ej”-läge.

– Att främja innovation som snabbt tillgodoser kundernas behov är centralt i Polys arbete med produkter och tjänster. Med sina konsekventa, innovativa och responsiva produkter, som erbjuder förbättrad produktivitet på en helt ny nivå, är Poly Blackwire 8225-serien oslagbar i branschen för individer som behöver en uppkopplad enhet med den högsta nivån av ljudkvalitet och prestanda, säger Mohamed Alaa Saayed.

Priset ”Global Product Leadership Award” delas ut varje år av Frost & Sullivan till företag som har utvecklat en produkt med innovativa funktioner och funktionalitet som får snabb acceptans på marknaden. Priset erkänner kvaliteten på lösningen och den förbättringen som produkten möjliggör för användaren.

Relaterade Artiklar