MOOD Stockholms Personal Shopper blir Personal Giver
Hem NYHETER MOOD Stockholms Personal Shopper blir Personal Giver

MOOD Stockholms Personal Shopper blir Personal Giver

Publicerat av: Redaktionen

Fler och fler uppger att de har svårt att få tiden och inspirationen att räcka till under julen.

MOOD Stockholms Personal Shopper blir Personal Giver 1

Karin Lagerqvist, marknadsansvarig MOOD Stockholm

Ambitionen är ofta att hitta de perfekta julklapparna, trots att det finns mindre tid att lägga. Därför erbjuder Men nu finns det en lösning för alla som känner sig givmilda men stressade. I jul låter MOOD Stockholm nämligen sin Personal Shopper Ariane Aflalo få en ny roll – som Personal Giver.

Många förknippar julen med stress över att lyckas hitta de perfekta julklapparna – och december som blir ofta årets mest hektiska månad. I år finns det dock ett effektivt sätt att köpa personliga klappar till nära och kära med hjälp av en ny tjänst i MOOD Stockholm. Under julen tillträder blir Personal Shopper Ariane Aflalo en ny roll som Personal Giver.

– Ofta har våra kunder en tanke om vilken typ av julklapp någon skulle uppskatta men vet inte var de ska leta. Precis som när man shoppar till sig själv kan man spara mycket tid på att ta hjälp av ett proffs. Vår Personal Giver kan vårt sortiment och kan snabbt ta fram gåvoförslag baserat på information om personerna som ska få julklapparna, säger Karin Lagerqvist, marknadsansvarig MOOD Stockholm.

I tjänsten ingår en konsultation med MOOD:s Personal Giver, med efterföljande shopping där du själv väljer om du vill delta eller inte. Du får alla dina julklappar gjorda på 3 timmar. Tjänsten är helt kostnadsfri, det finn dock en rekommenderad köpsumma om 4000 kr.

Relaterade Artiklar