Hem NYHETER MAX väljer Martin & Servera som samarbetspartner

MAX väljer Martin & Servera som samarbetspartner

Publicerat av: Redaktionen

Martin & Servera Restauranghandel har tecknat samarbetsavtal med MAX Burgers, som 2019 omsatte 3,9 miljarder kr och har cirka 130 restauranger i Sverige och Danmark.

MAX väljer Martin & Servera som samarbetspartner 3Företagen delar engagemanget för hållbarhetsfrågorna och kommer tillsammans att arbeta för långsiktigt hållbara leveranser och ett minskat klimatavtryck.

– Vi har under våren genomfört en omfattande upphandling av lagring och distribution för våra restauranger i Sverige och Danmark. Valet föll slutligen på Martin & Servera som presenterade den totalt sett allra bästa lösningen vad gäller lager, distribution och hållbarhet i hård konkurrens med övriga deltagare i processen. Vi har en spännande tid framför oss med kraftig expansion och ser fram emot ett starkt och bra samarbete tillsammans med vår nya partner Martin & Servera, säger Niclas Lind, inköpschef på MAX Burgers.

Avtal har tecknats för 3 år och kommer stegvis att implementeras med målet att vara i full drift senast vid årsskiftet 2021/2022.

– Vi är naturligtvis glada att MAX Burgers valde Martin & Servera i hård konkurrens med övriga leverantörer. Både vi och MAX är familjeföretag med ett stort engagemang för hållbarhetsfrågorna, så jag är övertygad om att vi tillsammans kan skapa goda affärer och verklig samhällsnytta, säger Irene Waldemarson, vd Martin & Servera Restauranghandel.

Relaterade Artiklar