Hem NYHETER Xiaomi öppnar sin första Mi Store i Sverige 25 augusti

Xiaomi öppnar sin första Mi Store i Sverige 25 augusti

Publicerat av: Redaktionen

Den 25 augusti kommer det globala teknikföretaget Xiaomi, tillsammans med lokala partnern East & West Distribution, att öppna dörrarna till Sveriges första Mi Store.

Xiaomi öppnar sin första Mi Store i Sverige 25 augusti 3Butiken ligger på våning 1 i Westfield Mall of Scandinavia, i Solna. Mi Fans och nya nyfikna kunder kommer där att kunna uppleva några av världens mest populära smartphones, världens mest sålda el-scootrar, Mi TV och ett brett utbud av företagets populära ekosystem AIoT-produkter.

– Andelen Mi Fans runt om i världen växer ständigt. I Europa, där vi redan är topp-3 inom smartphonesegmentet, är intresset redan mycket stort. Snart tar vi nästa stora steg i Sverige och öppnar vår första Mi Store så att fler och fler svenskar ska kunna uppleva våra innovativa produkter, säger Bo Peng, Managing Director på Xiaomi i Norden.

Xiaomi öppnar Mi Store tillsammans med partnern East & West Distribution, som har varit den officiella distributören av Xiaomi-produkter i Sverige sedan 2018. Sedan dess driver de även den officiella onlinebutiken mistore.se.

– Att få möjligheten att jobba med ett varumärke som Xiaomi är fantastiskt. Det är verkligen ett innovativt företag i framkant och tillsammans kan vi distribuera och sälja några av världens mest eftertraktade teknikprodukter. Vi tror att Mi Store kommer att bli en enorm framgång där både befintliga Mi Fans och nya nyfikna kunder kommer att kunna upptäcka de senaste produkterna från Xiaomi, säger Krister Sundquist, VD på East & West Distribution.

Xiaomi gjorde sitt officiella marknadsinträde i Sverige november 2019. Sedan dess har flera aktörer anslutit till listan över partners och återförsäljare, till exempel Telia, Tele2 och Elgiganten för att nämna några.

Säker shopping och kampanjer under öppningsveckan

För att leva upp till aktuella restriktioner under pågående pandemi och skapa en så säker besöksupplevelse som möjligt behöver kunder planera sitt besök i förväg under öppningsveckan. Med budskapet #SeeMiFirst uppmanar Xiaomi ivriga Mi Fans och kunder att boka en shoppingplats à en halvtimme via mistore.se. Platserna är begränsade för att minimera trängsel och undvika köbildning.

Xiaomi firar Mi Store-öppningen med ett rejält utbud av spännande öppningserbjudanden och förmånliga paketpriser. Till exempel ingår Mi Electric Scooter Essential vid köp av flaggskeppstelefonen Mi 10.

Exempel på erbjudanden under öppningsveckan:

  • Köp Mi 10, få Mi Scooter Essential på köpet (endast 300 stycken)
  • Köp Mi Scooter Essential, få Smart4U City Helmet och Mi Smart Band 5 på köpet (endast 150 stycken)
  • 20% rabatt på populära smarta livsstilsprodukter som Mi LED Desklamp 1S, Mi Smart Standing Fan 1C och Mi Air Purifier 3H
  • 15% rabatt på flera av Xiaomis senaste smartphones, t.ex. Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 och Redmi 9
  • 10% rabatt på Mi TV4A 32” och Mi TV4S 55”
  • + mycket mer

Relaterade Artiklar