Matvärlden och Kungens Kurva Shoppingcenter i avtal om ny livsmedelsbutik
Hem DETALJHANDEL Matvärlden och Kungens Kurva Shoppingcenter i avtal om en ny livsmedelsbutik

Matvärlden och Kungens Kurva Shoppingcenter i avtal om en ny livsmedelsbutik

Publicerat av: Redaktionen

Dagligvarukedjan Matvärlden och Kungens Kurva Shoppingcenter har skrivit på ett samarbetsavtal som gäller en 7000 m2 stor livsmedelsbutik.

Matvärlden är Skandinaviens största multikulturella matbutikskedja och samlar mat från världens alla hörn.

Butiken kommer att erbjuda alltifrån frukt och grönt, bageri, färskvaror, deli, restaurang, café, till svenska matvaror och all världens mat.

– Vi ser verkligen fram emot detta första steg i vårt samarbete mellan Matvärlden och Kungens Kurva Shoppingcenter. Vi vill vara en mötesplats där vi kan erbjuda våra besökare ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer, i kombination med positiva upplevelser och inspiration. Därför känns det väldigt roligt att kunna erbjuda våra besökare Matvärldens breda sortiment av mat från hela världen. När vi kommer närmare tiden för öppningen ser vi fram emot att kunna dela mer information, säger Yvonne Arentoft, Centrumchef på Kungens Kurva Shoppingcenter.

Matvärlden och Kungens Kurva Shoppingcenter i avtal om ny livsmedelsbutik– Vi är otroligt glada över det här samarbetsavtalet med Kungens Kurva Shoppingcenter. Även om det fortfarande är mycket kvar att göra, så är vår ambition är att skapa en av Sveriges mest unika dagligvarubutiker med mat från världens alla hörn. Om allting går som planerat så kommer vi att öppna vår största butik hittills – det är verkligen en fantastisk resa vi har framför oss, säger Muhittin Tayli, Matvärldens ägare och VD.

Nästa steg i processen är projektering och byggnation. Butiken är planerad att öppna under Q2 2024.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar