Western Digital och Sony lanserar tillsammans marknadens första officiella Solid State Drive till PlayStation 5
Hem GAMING Western Digital (WD) och Sony lanserar tillsammans marknadens första officiella Solid State Drive till PlayStation 5

Western Digital (WD) och Sony lanserar tillsammans marknadens första officiella Solid State Drive till PlayStation 5

Publicerat av: Redaktionen

Western Digital (WD) och Sony Interactive Entertainment har inlett ett samarbete och lanserar marknadens första officiella PlayStation-licensierade M.2 SSD till PlayStation 5 (PS5).

WD_BLACK SN850 NVMe M.2 SSD till Playstation 5 är det självklara valet för spelare som vill utöka lagringsutrymmet i PS5 med den mest optimala SSD:n, som både ger blixtsnabba laddningstider och har testats för att klara otaliga timmars spelande.

Western Digital har arbetat nära Sony för att säkerställa att WD_Black SN850 NVME är optimerad för att fungera med PS5-konsolen, vilket innebär hundratals timmars testning med några av marknadens mest krävande titlar i många olika genrer. På så sätt garanterar WD och Sony att spelarna kommer att få de bästa gaming-upplevelserna med SN850-SSD:n.

Western Digital och Sony lanserar tillsammans marknadens första officiella Solid State Drive till PlayStation 5Med WD_BLACK SN850 M.2 SSD till PS5 kan spelare enkelt och smidigt installera hårddisken själva och sedan spara och spela PS5- och PS4-spel direkt från disken. Den inbyggda kylflänsen förhindrar överhettning och garanterar optimala prestanda. PS5-spelare kommer att uppleva kortare laddningstider tack vare den avancerade PCIe Gen4-tekniken och läshastigheter upp till 7 000 MB/s.

Pris och tillgänglighet

WD_BLACK SN850 M.2 SSD till PS5 är tillgänglig från mitten av augusti 2022 till ett rekommenderat pris på € 219.99 (1 TB) eller € 314.99 (2 TB)

Relaterade Artiklar