Western Digital och Sony lanserar tillsammans marknadens första officiella Solid State Drive till PlayStation 5
Hem GAMING Western Digital (WD) och Sony lanserar tillsammans marknadens första officiella Solid State Drive till PlayStation 5

Western Digital (WD) och Sony lanserar tillsammans marknadens första officiella Solid State Drive till PlayStation 5

Publicerat av: Redaktionen

Western Digital (WD) och Sony Interactive Entertainment har inlett ett samarbete och lanserar marknadens första officiella PlayStation-licensierade M.2 SSD till PlayStation 5 (PS5).

WD_BLACK SN850 NVMe M.2 SSD till Playstation 5 är det självklara valet för spelare som vill utöka lagringsutrymmet i PS5 med den mest optimala SSD:n, som både ger blixtsnabba laddningstider och har testats för att klara otaliga timmars spelande.

Western Digital har arbetat nära Sony för att säkerställa att WD_Black SN850 NVME är optimerad för att fungera med PS5-konsolen, vilket innebär hundratals timmars testning med några av marknadens mest krävande titlar i många olika genrer. På så sätt garanterar WD och Sony att spelarna kommer att få de bästa gaming-upplevelserna med SN850-SSD:n.

Western Digital och Sony lanserar tillsammans marknadens första officiella Solid State Drive till PlayStation 5Med WD_BLACK SN850 M.2 SSD till PS5 kan spelare enkelt och smidigt installera hårddisken själva och sedan spara och spela PS5- och PS4-spel direkt från disken. Den inbyggda kylflänsen förhindrar överhettning och garanterar optimala prestanda. PS5-spelare kommer att uppleva kortare laddningstider tack vare den avancerade PCIe Gen4-tekniken och läshastigheter upp till 7 000 MB/s.

Pris och tillgänglighet

WD_BLACK SN850 M.2 SSD till PS5 är tillgänglig från mitten av augusti 2022 till ett rekommenderat pris på € 219.99 (1 TB) eller € 314.99 (2 TB)

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>